recenze

Holiday Treats Game

Holiday Treats Game

Záplava her se zimní tématikou prozatím nemá konce, a tak si můžete další takovou zahrát právě teď. Bude vás čekat velmi strastiplná cesta zimním krajem.
V zimě se dá dělat velká spousta věcí, což by mi jistě každý potvrdil, zvláště nyní, kdy si to může kdokoli kdykoli vyzkoušet. Holiday 9 patří právě k těm hrám, které nejsou zaměřeny na pouze jedinou činnost. V podstatě se dá říct, že je to jakýsi balík několika her, které na sebe lineárně navazují.

V Holiday Treats Game jsou tyto hry tři. První z nich je šplh na nějakou horu. To se odehrává tak, že pomocí kurzorových šipek (doprava a doleva) ovládáte onoho panáčka a vybíráte mu cestu. Tato hora je totiž v podstatě labyrint. Je to soubor mnoha cestiček, z nichž většina je slepých, jen jedna vede nahoru s tím, že tyto cestičky se protkávají. Zde by bylo dobré se zmínit o časovém limitu na každou z těch tří her máte 250 sekund. Samotný úkol byste v ideálním případě (bez jakýchkoli chyb a mýlek) zvládli za zlomek tohoto času, navíc během hry nalézáte bonusy, které vám tuto lhůtu prodlužují. Takže, jakmile se dostanete na vrchol, objeví se před vámi druhý úkol. Tím je cesta dolů na lyžích. Jistě znáte ty lyžařské hry, kterých jste si už mohli stáhnout několik a princip je také jasný.

Sjet dolů, v ideálním případě bez nárazu, nebo s co nejmenším jejich počtem a dostat se tak co nejdřív do cíle. Časový limit je opět 250 sekund. Vzhledem k zahuštěnosti prostoru sjezdovky však samotný sjezd není napoprvé nic lehkého, byť časové ohrožení rozhodně není aktuální. Zkrátka, padat asi budete často, až ale budete sjezdovat podruhé a potřetí, frekvence pádů bude minimální, ale do cíle se dostanete. No, a jakmile v něm budete, čeká vás část poslední, kterou je přechod přes řeku, po níž plují ledové kry. Opět, časový limit 250 sekund, který už ti nemotornější z vás možná pocítí. Princip přechodu přes řeku už je také dostatečně známý- přeskakujete po ledových plošinách, abyste ve zdraví došli do cíle. A pak už jen...(závěr vám neprozradím!)...

Mám- li mluvit o zpracování, nebudu ho hanit. Je pěkné, určitě vám nabudí zimní atmosféru, pokud je u vás málo sněhu, nebo dokonce snad žádný. Grafika je přehledná a veselá, zvuky ve hře také potkáte.Po stránce hratelnosti mohu s klidným srdcem Holiday Treats Game také pochválit, takže, na co ještě čekáte?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie