recenze

Fish Passion

Fish Passion

Říká vám něco pojem "potravní řetězec"? Pokud ne, tak byste si měli urychleně doplnit mezeru ve vzdělání, což se nejlépe činí praxí. Zkuste si to na vlastní kůži ve vodním světě plném neúprosně hladových ryb...
Fish Passion vám v plné nahotě a kráse (podle toho, jak se to právě vezme) ukáže, jak že to fungují přírodní zákony a potravní pyramida. Ocitnete se totiž v roli malé rybičky ve vodě, která je plná jiných rybiček, většinou o něco větších, chaluh a dalších pochutinek. Poté už záleží jen na vaší šikovnosti, co si ze své rybky vychováte.

Vaším úkolem totiž bude sežrat pokud možno vše, co nesežere vás. Tedy zezačátku ty zmíněné chaluhy, tu a tam se objeví hamburger, dokud vám rybka trochu nepovyroste, aby si mohla dovolit na jiné, menší rybičky. Až zase vyroste, může si dovolit už i na ty větší. Samozřejmě je nutno dávat stále pozor na to, když se objeví nějaká větší, abyste jako potrava neskončili vy. Životy máte na začátku tři. Když postoupíte do další úrovně, zažijete totéž- jen s jinou rybkou a v trochu náročnější podobě.

Jak už se stalo zvykem u dílek tohoto autorského týmu, nabídli nám i nyní toto dobrodružství vyvedené v pěkné 2D grafice a doprovázené nenáročnou a nevtíravou melodií. A závěr je také podobný- pohodová gameska, která umí pobavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

majasparrow | 12.09.06 v 16:10

je to jakýsi zaVIRovaný!!!

TIP | 28.08.06 v 12:45

Těchto her je na světě strašně moc a taky mě strašně moc baví. Dobrá hra! 70%!!!

Marian | 05.08.06 v 14:01

Díky za příspěvek, myslím, že u většiny her se toto upozornění v případě přítomnosti takového software již vyskytuje. Naši reaktoři mají v současnoti již jasné instrukce jak postupovat.

Peace05 | 05.08.06 v 02:25

Prosím, pište do recenzí, jestli hra obsahuje škodlivý software. Např. pro mě je to důležité rozhodovací kritérium, zda hru stáhnout nebo ne..Díky


galerie

Fish Passion Fish Passion Fish Passion

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce