recenze

Fuckstory 2: Škola je kráva

Fuckstory 2: Škola je kráva

Velmi oblíbená česká textovka, již jste už na našem webu měli možnost si stáhnout, Fuckstory: Pátek, se dočkala pokračovaní. A mohu vám říct, že to je pokračování hodné tak úspěšné hry, jako byl první díl.
Pokud si pamatujete děj a konec prvního dílu, kdy jste se zamilovali do dívky jménem Nikita, vše bylo nádherné, tedy až na ten konec, kdy vám dívka oznámila, že se zítra stěhuje. Závěr poněkud pochmurný, leč stylový.

A pakliže si tedy tohle všechno pamatujete - pak už víte, co můžete čekat od Fuckstory 2. Hra je totiž stejně vtipná, stejně humorná a se stejně pěkným příběhem, jako měla její předchůdkyně. Je pravdou, že se občas ve hře vyskytne pár momentů, kdy cítíte, že není úplně dotažená, ale takových momentů mnoho není a vyskytují se jen ve chvílích, kdy máte na výběr jen z několika možných cest, z nichž některé jsou zcela „mimo“, ale vy je chcete přesto zkoušet, tak potom se může stát, že objevíte ne zcela dotažený moment hry. I ve Fuckstory: Pátek jste se mohli obdivovat autorovo literárnímu umu, kdy vám jako bonus nadělil některé své povídky. Tohoto se nevzdává ani ve Fuckstory 2, takže máte opět možnost pokochat se celou řadou jeho povídek. A nyní již ke hře, i když toho o ní není moc co říct. Opět se zde podíváte do školy (když zjistíte, že jste propadli a musíte tak znovu absolvovat devátou třídu) a zažijete velmi, velmi pohádkový příběh s moderní doby s pravým hollywoodským happy-endem. Škoda, že život není tak jednoduchý, jako je jednoduchá tahle hra. Skutečně v ní nic složitého nenajdete. Ale jde o to, stále si škvařit mozkové bunky? Fuckstory je klasická textovka, která vás ale i přes svou technickou nenáročnost (nebo právě pro ni) velmi zabaví.

A jestliže jste ten typ, který se ve škole nechá udupnout každým učitelem a pak sníte o tom, co byste jim jako hrdinové odpověděli, pak je tahle hra právě to, co potřebujete!Vřele vám ji doporučuji!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Iveta111

Iveta111 | 27.08.16 v 10:49

Dobrá hra.

Daníček | 18.03.06 v 21:15

já factory moc dobře hrám a říkám vám podle mě je to nej textavka na celim světě

Kristynka | 06.10.04 v 21:48

nooo, tak tohle je fakt nej textovka, kterou jsem kdy hrala.... a nejvic se mi asi libi, ze ta holka se jmenuje stejne jako ja a je mi i podobna... =o) proste neco sqelyho v kazdem smeru!!!

jaaaa | 27.12.03 v 20:20

prave stahuju jednicku tak rovnou asi zaparim idvojku nevim nemam s textovkama moc zkusenosti tak sem zvedava

jakub | 21.12.02 v 11:49

Když jsem dohrál jedničku řikal jsem si že je to takovej otevřenej konec ale už jsem ani moc nedoufam že přijde další-doufam že to bude asi stejně tak dobrý....protože jedinčka je prostě super!

flok | 08.12.02 v 16:08

Je to perfekt!! A jednička taky!

Tom | 01.12.02 v 23:02

Fakt super,jednička je taky bomba.Doufám,že to není poslední FUCKSTORY!!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce