recenze

SpaceCry

SpaceCry

Vesmírná loď se zničeho nic přestala ozývat, proto byl vyslán tým, který měl zjistit co se stalo a případně vše uvést do normálu. Jenže něco je špatně, veškerý trvalý personál je pryč, jen sem tam nacházíte různé indície, jež vám mají pomoci zjistit co se stalo.
Některé z her, se kterými se zde můžete setkat, jsou inspirovány hrami jinými, povětšinou z komerční sféry. Dnešní hra je přesně jednou z nich, nicméně to vůbec nevadí, neboť se jedná o novinku, kterou mnoho hráčů ještě nemá a tak si mohou vyzkoušet v této freewarové variaci. Ti bystřejší, či lépe informovaní, již asi tuší s čím mají tu čest. Vám ostatním prozradím, že se jedná o předělávku nedávno vypuštěného hitu Dead Space.

Postavička, kterou budete ovládat tentokrát se jmenuje Isaac a čeká ho vcelku banální, nicméně poměrně komplikovaný, úkol. Nachází se totiž na obrovské vesmírné lodi USG Ishimura, se kterou není všechno tak jak by být mělo, a proto musíte zachránit co se dá, tedy především sebe sama, a z této obrovské hromady šrotu utéci. V tom vám ale bude bránit zmutované původní osazenstvo a vy tak budete muset bojovat o holý život. Občas naleznete nějaký ten předmět, pomocí nějž si malinko zvýšíte šanci na přežití, i přesto se však nebude jednat o žádnou procházku růžovou zahradou. Ačkoliv se jedná v jádru o obyčejnou 2D akci, nechybí zde napětí a šokové situace, hold ze svého vzoru si vzala tato předělávka jen to nejlepší. Jedinou výtku mám k ovládání, které je mírně řečeno překombinované, takže to bude vyžadovat trošičku cviku než si na něj zvyknete, jinak se ale jedná o výbornou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 15.07.17 v 22:05

proč to nezkusit


galerie

SpaceCry SpaceCry SpaceCry SpaceCry SpaceCry