recenze

Alien Exterminator

Alien Exterminator

Famózní hororová quadrilogie plná slizu, kterou v roce 1979 na stříbrných plátnech započal režisér Ridley Scott, se před lety díky Monolithu a Rebellion dočkala i velmi působivého herního zpracování. Škoda jen, že svět freewaru pořád nic a nic...
Alien Exterminator je další z řady stříleček, vyprodukovaných zkušenými OTS Software. Jako všechny její tituly oplývá i dnešní dítko solidním tempem a kvalitní audiovizuální stránkou. Ovšem na druhou stranu, originalita dnes vyloženě zapláče a stereotyp slaví druhé Vánoce. Tak si to přeberte.

Hra vás opět nechá kosit jeden druh nepřátel (plus bosse, no...) s jednou jedinou uchopitelnou zbraní, v jednom druhu koridorů, které vypadají pro změnu navlas stejně jako tam, kde jsem deset minut zpět tak krásně rozcáknul kebuli támhletomu potvorákovi. Když si k tomu připočtete dost hloupě vyřešený systém životů a otravný (a bohužel všudypřítomný) respawn slizounů, musím bohužel Alien Exterminatora označit za další zpackanou příležitost, jak ve freewarových vodách uvařit alespoň krapet zajímavou variaci na jednu velkou legendu.

Možná příště...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Ada | 26.12.06 v 08:05

Alien? Baaaaad joke.


galerie

Alien Exterminator Alien Exterminator