recenze

Mind Arms

Mind Arms

Je načase se trochu odpoutat od prázdninového lelkování a začít se zase naplno věnovat freeware hrám :) Ideální příležitost vám k tomu dává Mind Arms, které vás na pár dní dokonale zaměstná!
Všem odkojeným na Mortal Kombat dnes pravděpodobně poskočí srdce, až se dozví jakou hříčku jsem si pro vás připravil. Vzpomínáte na nekonečné souboje s protivníkem, které končily jednoznačným K.O. a vy jste spokojeně, i když trochu rozklepaně (zápasy mě někdy dokázaly pohltit natolik, že jsem chtěl vyhrát za každou cenu), pokračovali do dalšího kola. Japonští programátoři opět ukazují, že jsou jedni z nejlepších, a k našim rukám se tentokrát dostává Mind Arms, jedna z dalších „vícedenních“ her. Nemějte strach, Mind Arms nebude za jedno odpoledne k smazání. Ať už budete hrát proti CPU nebo proti kamarádům, gameska vás vždy pobaví a zkrátí nudné odpoledne. Ale nejprve pěkně popořádku…

Mind Arms není úplně nejnovější hra, tudíž se dá předpokládat, že graficky nebude na výši. V podstatě je to tak, i když na své roky je vzhled výtečný, všechny charaktery jsou unikátní, puntičkářsky animovaní a s bezchybným pohybem. Ani vedlejší efekty nejsou k přehlédnutí. Každý úder mačem či každý kop je solidně zpracován, možná jen menu mohlo vypadat moderněji. Netroufám si v tomto ohledu dnešní hříčku přirovnávat k nějaké jiné, jelikož zpracování je dost osobité. Nakonec můžete samy posoudit podle přidaných screenshotů. Možná byste čekali, že sound ve hře musí jít zákonitě, po tak kvalitní grafice, stranou, naštěstí by vaše domněnka byla milná, jelikož Mind Arms nemají zápornou stránku ani v oblasti zvukových karet a repro beden. Po celou dobu souboje jste doprovázeni midi melodiemi, které sou dokonale vyváženi s doprovodnými zvuky kopanců.

Pokud jste nikdy nehráli gamesku podobného tipu, nezoufejte. Nečeká vás nic obtížného. K ovládání potřebujete pouze směrové šipky a čtyři „bojová“ tlačítka. Ty se dají mezi sebou kombinovat a tím docílíte tzv. komba, která jsou mnohem účinnější než obyčejné pokusy o atak. Navíc má každá postava ve hře odlišné vlastnosti a vybavení. Můžete se pokusit pokořit soupeře mečem, pistolí, holýma rukama nebo třeba skateboardem (má oblíbená zbraň).

Celkovým dojmem si u mě získal Mind Arms takřka plný počet bodů. Nechybí multiplayer, o grafice a zvucích jsem mluvil a hratelnost je také obstojná. Jediné šmouhy, na jinak vyleštěném monitoru, dělají některé menu. Zobrazují mi čínské znaky a těm já přeci jenom moc neholduji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

ego123 | 23.11.08 v 10:33

jak získám další postavy?

Ver0.70a | 06.07.08 v 12:07

Oficiální stránka s nejnovější verzý hry. http://diced.jp/~tryef/

arril | 04.04.05 v 12:37

nevite jak ziskat dalsi postavy krome eigena


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce