recenze

Star shooter - space wars

Star shooter - space wars

Lákají vás bitvy v nekonečném vesmíru, ale přitom nechcete zdlouhavě prolétávat vzduchoprázdnem, potom vyzkoušejte dnešní hru. Vše co budete potřebovat, jsou rychlé reflexy, pevné nervy a trocha štěstí.
Star shooter – space wars je typickým představitelem akčních stříleček, které by se daly označit jako 3D věžovka. Představte si, že sedíte ve střílně obrovské vesmírné lodi a nemůžete přímo ovládat nic než jen onu střílnu. Nalétávají na vás všemožní nepřátelé a vy je musíte doslova „kosit“ co to dá, protože jste jediná obrana celého kolosu plujícího prázdnotou vesmíru. Nepřátel je spousta a přestože se zpočátku zdá, že nebudou dělat větší problémy, za nedlouho je vše přesně naopak. Z několika málo nepřátel se jich najednou vyrojí desítky a vy tak nevíte koho „sundat“ jako prvního.

Smutnou stránkou hry je relativně rychlý úpadek do stereotypu, což je jeden z největších zabijáků hratelnosti. Na druhou stranu však musím pochválit technické zpracování hry, zejména pak grafiku, která patří k tomu nejlepšímu a jednoduché ovládání a princip hry, který pochopí jak hráč zelenáč, tak ostřílený pařan. Nakonec i samotná délka hry se řadí k lepšímu průměru, takže pokud máte rádi věžovky, 3D akce i vesmírné střílečky, určitě vyzkoušejte, neboť Star shooter – space wars má od každého trochu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Devouver | 15.04.08 v 23:28

TY HW naroky nejsou nijak VYSOKÉ :) myslím že už nikdo nevlastí horší jak 800MHz, 256MB RAM, 32MB VGA fakt myslím že ne a jestli jo měl by se zamislet např. ponakupovat komponenty asi tak na 1.6 Ghz, 512MB ram a 128 kartu vyhodit max 2-3K kč jestli víte kde kupovat ^^

marek | 10.04.08 v 12:12

sem tu prvne a sen zjedavy jak to pujde

mladen_ns | 06.04.08 v 08:41

no


galerie

Star shooter - space wars Star shooter - space wars Star shooter - space wars Star shooter - space wars Star shooter - space wars