recenze

Jungle Heat

Jungle Heat

Postavte si vojenskou základnu uprostřed džungle a vrhněte se do bojů proti ostatním hráčům. Kdo má nejlepší armádu a kdo se dokáže ubránit?
Budovatelská strategie ve stylu oblíbeného titulu Clash of Clans. V rámci úvodního tutorialu si postavíte první budovy, které vám přinesou trvalý zdroj surovin na další rozvoj. No a pak už je všechno na vás. Všechny budovy můžete upgradovat pro zvyšování produkce i úložného prostoru. Zlaté doly nebo turbíny lze stavět ve více kusech a jejich množství ovlivňuje základní velitelské centrum. Je na vás, jakou se vydáte cestou a jaký způsob rozvoje zvolíte. Hra je z hlediska možností velmi přehledná.
Když už máte vybudovaný hlavní tok surovin a dostatečně velkou pokladnu, je na čase podívat se na armádu. S upgradem odemykáte nové jednotky, zvyšuje kapacitu a později můžete vylepšovat i samotné vojáky. Různý mix jednotek vám pomůže porazit i silnější hráče a pěkně vyrabovat jejich zásoby.
Samotné boje probíhají buď v rámci kampaně, nebo si najdete cíl z řady ostatních hráčů. Jednotky můžete umístit v libovolném množství i na libovolné místo, a tak vzniká strategie boje.
To současně znamená, že i vy budete pod útokem a je třeba strategicky a s rozmyslem postavit budovy a kolem nich vytvořit obranu. K dispozici máte různá děla, věže a také „oplocení“. Stále platí, že všechno lze vylepšovat a zvyšovat tak vaši obranyschopnost.
Nechybí různé sociální aspekty jako turnaje, získávání prestiže za rabování ostatních apod. Progres je omezený výhradně časem. Stavět lze pouze dvě budovy současně a urychlení stavby je dáno pouze diamanty za mikrotransakce. Nicméně lze tuto měnu získat i plněním achievementů a do začátku nějaké dostanete. Hra má tak poměrně dost rychlý start a vy se můžete hned vrhnout do bojování.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

1Laugher

1Laugher | 23.01.18 v 16:20

Hra je zábavná

Pavel | 15.12.15 v 00:00

Chci se zeptat jak docilim dalsiho lvl clanu?? Nemohu na to prijit dekuji

Laugher

Laugher | 02.09.15 v 02:57

Budovatelská strategie

Laugher

Laugher | 29.07.15 v 19:21

Válečná hra

Jozef-Jedinak

Jozef-Jedinak | 31.01.15 v 10:23

nechce mi hru nacitat asi 4 den cez facebuk zacne nacitavat a pak biela obrazovka skusal som to aj na inom pocitaci nejde to neviete mi poradit

katruska

katruska | 03.06.14 v 10:29

nic moc


galerie

Jungle Heat Jungle Heat Jungle Heat Jungle Heat Jungle Heat Jungle Heat Jungle Heat