recenze

Call of Duty®: Heroes

Call of Duty®: Heroes

Udílejte rozkazy, vymyslete strategii boje a doveďte vojáky k vítězství. Budovatelská strategie s tematikou Call of Duty pro Android.
Vybudujte ultimátní bojovou základnu, vytvořte pořádnou armádu a vrhněte se do boje v této parádní strategii. Jak to vypadá, když se na strategii Clash of Clans namontuje téma Call of Duty? Postupně budujete vlastní základnu a s každou novou budovou získáváte nové možnosti, které se vzájemně doplňují. Když už máte kasárna, je potřeba postavit stanoviště, výzkumnou laboratoř a tak dále, a to všechno samozřejmě vylepšovat, aby toho bylo co nejvíc. Samozřejmostí je velitelské centrum, které odemyká nové budovy a rozšiřuje počty. Základem jsou doly na produkci zlata, ropné doly a sklady. Když už máte všeho dost, je na řadě boj. S vaší skvadrou musíte dobýt základnu soupeře, zničit jeho budovy a vyplenit zásoby do poslední mince a olejové skvrny. Různé typy vojáků umožňují různé strategie, hlavní hrdina taky odvede slušnou práci, tak má hra slušné tempo a skvělou hratelnost. Pokud bychom hledali nějaké rozdíly oproti CoC, CoD, v podstatě žádné nevykazuje. Questy, diamanty (doporučuji koupit ihned dalšího stavitele), časové intervaly – to všechno je stejné, jen se to liší grafickým kabátkem.
Na jedné straně je škoda, že zde není nějaká inovace a novinka (vyjma 3. pohledu zpoza kulometu), na druhé straně je tu jistota parádní hry na dlouhou dobu, která staví na osvědčených principech.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Weslycz

Weslycz | 21.07.15 v 08:04

offline verze by neuskodila, stejne jako u vetsiny her :(


galerie

Call of Duty®: Heroes Call of Duty®: Heroes Call of Duty®: Heroes Call of Duty®: Heroes

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce