recenze

Mutants: Genetic Gladiators

Mutants: Genetic Gladiators

Někdo považuje za příšernou kombinaci vánočku s pomazánkou, někdo zase ponožky v sandálech, ale to jste tímto pádem nehráli Mutants: Genetic Gladiators.
V této mírně Pokemon Facebook hře se budete starat o grupu různorodých bojovníků, kteří nejenom rádi někomu natřou zadek v aréně, ale také si rádi spojí geny s jinou rasou. Hned vysvětlím. To si takhle chováte zombíka, který sice umí jedním oblizem snížit jiné potvoře životy, ale jinak je celkem k ničemu, moc toho nevydrží, a ani jeho útoky později nejsou dostatečně silné. Proto se ho rozhodnete dát do speciální mašiny s dalším podivným tvorem, tentokrát z mechanické říše, kterého už také nepotřebujete, a s trochou dávky štěstí dostanete kompletně novou potvoru, která má od těchto dvou něco. Platí pravidlo - žer je silnější, více vydrží a její vývoj útoků je také zajímavější. V tomhle se nese celý duch přípravy na souboje. Prostě se staráte o bojovníky, čekáte, až se vám uzdraví z posledního boje, nebo je pomalu vylepšujete podle počtu zkušeností a rozšiřujete svůj plácek. Mutace zde patří k tomu nejzajímavějšímu, s celkovým počtem 6 různých druhů a několika úrovněmi mutací se můžete těšit na pěknou řádku výsledků.



Boje samotné také nejsou vůbec k zahození. Vždy se bojuje maximálně 3 na 3 a vy musíte namíchat takovou směs nedobrovolníků, aby byli co nejvíce odolní a účinní. Každá skupina má své plusy a mínusy vůči jiné skupině. Třeba zombie mají bonus poškození vůči „klasickým bojovníkům“, ale schytají to od robotů. Tato část je svým způsobem nejdůležitější na celé hře, protože vám bude vyhrávat nejenom vyrovnané zápasy, ale taky skoro bezvýchodné situace. To stejné ale platí, když podceníte soupeře. Čeká na vás obrovský počet PvE bojů s různými bossy a také solidní PvP, kde se musíte v podobě lig vyhrabat z hnoje až na ty nejlepší turnaje. Vše je po zásluze odměno.
Mutants: Genetic Gladiators je vynikající Facebook hra, to vám zaručuji. Sice je zde draho, ale pokud nikam nespěcháte, na všechno si v pohodě vyděláte a boje jsou samy o sobě velmi zábavné. Ovšem platí zde, že ten, kdo se nebojí vypláznout skoro nekřesťanské peníze, může počítat s koupí nějaké opravdu high-end potvory a vy budete bezradní, ovšem opět říkám, že nakupovat zde je šílené.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Laugher

Laugher | 27.12.15 v 20:25

Platí pravidlo - žer je silnější

Laugher

Laugher | 05.09.15 v 00:37

Boje samotné také nejsou vůbec k zahození


galerie

Mutants: Genetic Gladiators Mutants: Genetic Gladiators Mutants: Genetic Gladiators Mutants: Genetic Gladiators Mutants: Genetic Gladiators

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce