recenze

Dream Cars

Dream Cars

Jestli nezvládáte plnohodnotně obstarávat dva a více požadavků naráz, pak tuto hru ani neinstalujte. I když byste se ochudili o notnou porci zábavy. Na tempu, rychlosti a zběsilém nestíhání je tato hra založena. A to nejen principem, ale také tematikou, kterou je konstrukce aut.
Pozadím hry je jednoduchý, neoriginální příběh něco ve stylu tzv. amerického snu. Dvě slečny neschopné vyhrát jediný automobilový závod si usmyslí, že chyba není (přirozeně) v nich a jejich řidičském umění, ale v autu. Jejich jízdní ideál ale stojí pěknou sumu, a tak se rozhodnou vydělat finance montáží aut. Začínáte hezky od základu, takřka na hranici bankrotu :-).

Na hrací ploše máte jak vstupní kancelář a čekárnu, tak také montážní dílnu. Každá děva ovládá svůj plac, a tak i vy budete následně klikat sem, tam a zase tuhle, jak bude potřeba. V každé místnosti je několik aktivních objektů. V čekárně je to stojan s magazíny, telefon, občerstvení. V montážní hale pak například konstrukční a barvicí pult, respektive plocha na nějaký ten tuning aut.
A tady začíná ta pravá zábava. Jakmile dorazí zákazník, bublina nad jeho hlavou vám sdělí, co by rád. Nejprve mu dejte magazín, no zprvu spíše leták, s nabízeným zbožím. Pak sledujte jaký typ a barvu auta chce a zhotovte tento model co nejrychleji. Samozřejmě lidi budou chodit ve vysokém počtu, takže vězte, že to bude pěkný šrumec všude kolem. Toto všechno, a později ještě mnohem více, musíte velmi rychle poklikat, protože zákazníci nebudou čekat věčně, navíc i vás tlačí časový limit a finanční podmínky dané každým levelem.

Za peníze si mezi úrovněmi kupujete vylepšení garáže, ale i kanceláře, takže brzy budete mít pomocný jeřáb, další spektrum barev a už letmo zmíněný tuning aut. V kanclu zas třeba drnčící telefon. Uvidíte sami, na co je dobrý :-).
Hezkým zpestřením je minihra a později také testovací jízdy. Tyto a další věci si ovšem musíte zasloužit. Opravdu je tu toho dost a je to tak propracované, aby vás hra chytla a vy na ni začali ujíždět. Doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Dream Cars Dream Cars Dream Cars Dream Cars