recenze

Gore Spetial Edition

Gore Spetial Edition

Gore Spetial Edition je nedávno uvolněnou free verzí na multiplayer zaměřené akce Gore Ultimate Soldier, obsahující i singleplayer hru. Po delší době se k nám tak dostává další původem komerční hra. Chcete vědět víc?
Hned po spuštění hry před vámi stojí zcela zásadní rozhodnutí, a sice zde budete hrát hru jednoho hráče, nebo se pustíte do multiplayerových bitev. Vezměme to však popořádku a začněme single hrou. V té začínáte coby rekrut ve výcvikovém táboře, jak už to tak ale někdy bývá, něco se nepovede a tábor je napaden teroristy. Takže se musíte co nejrychleji, ale zároveň bezpečně dostat k teleportu jež vás přesune jinam. Poté již následují klasické mise, které jsou však jedna jako druhá a tedy po chvíli začnou nudit. Celá single část hry je koncipována jako trénink, ve kterém si při soubojích s boty osvojíte ovládání a zákonitosti hry. Jakmile máte toto za sebou, nezbývá nic jiného než se pustit do víru bitev s ostatními hráči. Jako je v podobných hrách zvykem si nejprve nadefinujete svou postavu, tedy to jak bude vypadat a jak se bude jmenovat. Poté zvolíte jeden z klasických módů (deathmatch, ctf, a podobně), vyberete mapu a jdete na věc. Multiplayer je klasický jak jste již zvyklí z jiných her, takže k němu nemám žádných výhrad, ale bohužel ani není co vyzdvihnout. Se singlem je to však trochu horší, neboť jsem očekával nějaké příběhové pozadí či alespoň souboje s boty, kteří jsou inteligentní. Bohužel nic z toho se neděje, s boty sice bojovat budete, ovšem jejich inteligence (dá li se to tak vůbec nazvat) je dosti ubohá a jediné na co se zmůžou je dřepnout si někde v prostoru a pálit po vás co jim kadence stačí. A to v tom lepším případě, v tom horším prostě stojí na místě bez hnutí a čekají až to do nich napálíte nebo se bezmyšlenkovitě ženou vstříc palbě.

Aby to ale nevyznělo, že na hře vlastně není nic dobrého, je třeba říci, že síťový kód hry je opravdu vychytaný a během testování jsem se nesetkal s žádnými lagy či výpadky serveru. Také technické zpracování patří k lepšímu průměru, ne že by vás přímo nadchlo, ale rozhodně neurazí a hra je velice dobře optimalizovaná, takže s rozumnými detaily si zahrají i majitelé starších počítačů. Mě nezbývá než dodat, zkuste a uvidíte, archiv není z nejmenších, ale ve výsledku má hra co nabídnout a tak může udělat radost všem akčněji založeným hráčům.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

muro | 26.03.09 v 04:23

ako sa da dat v hre save?

peter | 16.08.08 v 10:12

Super hra az na nedokonalost grafiky ,ale ta se da na freeware hrach prominou ,ale mrzi me AL HRAČŮ.

Shadee | 06.08.08 v 19:44

Jak vidím, poslední dobou se dost razantně zanedbává výchova co se kultury projevu týče, takže pokud chcete vyjádřit svůj názor na cokoliv, vyjadřujte se v mezích slušnosti. To že máte k věci svůj názor je naprosto v pořádku a my jsme za něj rádi, ale uvědomte si, že vystupujete na veřejném médiu a tak se podle toho zkuste zařídit. To, že vám chybí slušné vychování lze napsat i jinak 3lupka(3 mělo bejt š)!

3lupka(3 mělo bejt š) | 03.08.08 v 23:09

Fuj grafika jak zčuráka vorvaně, píchajícího s mlokem.


galerie

Gore Spetial Edition Gore Spetial Edition Gore Spetial Edition Gore Spetial Edition Gore Spetial Edition

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce