recenze

Smokin' Guns

Smokin' Guns

Pamatujete si ještě dobu, kdy světu akčních her vládlo duo Quake 3 Arena a Unreal Tournament? Právě na enginu prvně jmenované vznikal poměrně dlouhou dobu fanouškovský přídavek Smokin' Guns, který nyní vyšel jako samostatná hra. A že to stojí za to tím si můžete být jisti.
Přestože se jedná o spíše multiplayerovou záležitost, zkrátka nepřijdou ani ti, kterým je milejší hra pro jednoho hráče. Než se ale pustíte do hry samotné, budete se muset rozhodnout, zda stanete coby zástupci zákona nebo se postavíte na druhou stranu barikády. Dále si už pouze zvolíte mapu a hra může začít. Zpočátku budete vybaveni jen základní pistolí, ovšem postupně budete získávat za splněné úkoly peníze za který si posléze budete mosi pořídit novou výbavu. Když už jsem nakousl plnění úkolů, doplním že se jich na každé mapě vyskytuje hned několik, přičemž záleží na zvolené straně. Jednou budete muset ochránit banku, jindy dostavník, či celé město, pochopitelně za sherify, za lupiče tomu bude naopak. Zbraní je ve hře poměrně hodně a jsou i dosti odlišné, podstatnější však je, že musíte vědět kdy kterou využít, jinak dlouho nepřežijete. Jak jste jiř asi vydedukovali vše ve hře se točí kolem divokého západu a vy si tak na vlastní kůži budete moci vyzkoušet jak moc divoký ten divoký západ vlastně byl.

K technické stránce hry mohu říci jen jediné, dnes již nikoho nenadchne, ale také nikoho neurazí. Jestli jste byli spokojeni s Quakem, pak budete spokojeni i se Smokin' Guns. Pokud však čekáte něco revolučního, asi budete mírně zklamáni. Teď už však hrejte, neboť divoký západ čeká.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 15.06.17 v 16:03

tahle střílečka vypadá dobře

Ogiboy | 25.02.09 v 19:25

škoda že ta hra už tady není :-(

hf | 12.02.09 v 17:45

marecku ty si debil

hub081 | 01.02.09 v 09:38

No s tím spuštěním možeš mít problév obstarožním grafickém adaptéru který nepodporuje OpneGL nebo Glide. Pokud tvoje grafická karta má jen Direct3D. Tak si bohužel nezahraješ veškeré hry na enginu Q3Arena. Další možnost je že máš sice grafiku která má veškeré nutné technologie, ale nemáš nainstalovaný vhodný ovladač.

jano55 | 31.01.09 v 12:15

je to pecka

martin | 29.01.09 v 15:18

Nejde mě to spustit,při spuštění mě to npsalo tabulku z větama ,něco open GL atd.díky

hub081 | 28.01.09 v 18:02

Stačí dát ESC a zvolit možnost "jojn" pak si budete moct vybrat stranu a postavu. Není to žádná věda :-). Nakupovat můžete zmáčknutím B. Doporučuji zkusit kulomet :-D je fakt dost ultimátní.

markus1 | 28.01.09 v 17:45

hej ja tomu nechapem vzdy sa len pozeram ako sa strielaju ako si mam pustit aby som hral aj ja


galerie

Smokin' Guns Smokin' Guns Smokin' Guns Smokin' Guns