recenze

GoldenEye 2D

GoldenEye 2D

Jsem Bond. James Bond. Ano, dnes si můžete zahrát na známého akčního hrdinu! Gameska v retro stylu sice neosloví milovníky nejnovější grafiky, potěší ale skvělou hratelností a chytlavostí. Třeba právě to hledáte...
GoldenEye 2D je zvláštní hlavně díky svému miniaturnímu zpracování připomínající doby dávno minulé. Pouhých několik barev společně s jednoduchou hudbou však jistě rozradostní třeba majitele Game Boyů, kteří si rádi zavzpomínají na propařené hodiny u jejich miláčka. Dnešní 2D akce původem z Nintenda 64 (jedná se o remake) od vás bude vyžadovat pouze přesnou střelbu a rychlý pohyb. Náročnost je totiž nastavena opravdu vysoko, takže si nelze dovolit inkasovat zbytečné rány od nejrůznějších nepřátel. Díky zvolené obtížnosti, několika zbraním a silným bossům je hra výzvou pro všechny hráče podobných akcí, přestože má pouhý jeden level. Pokud je pro vás na prvním místě hratelnost, není třeba váhat. Do akce!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Triple T | 01.11.07 v 17:23

>jedná se o remake
Autoři používají slovo "demake" (definované zhruba jako "retro předělávka moderní hry"), které doporučuju zapamatovat - zdá se, že podobných her bude vycházet víc.


galerie

GoldenEye 2D GoldenEye 2D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce