recenze

The Promised Land

The Promised Land

Staňte se vůdci jedné komunity, která po strastiplné cestě nalezla nový domov, přátele, ale i problémy. The Promised Land je ukázkou, jak se mají dělat casual hry.
Vaše skupinka se vydává na výpravu a objevování, což ve svém výsledku znamená sbíráním jídla, surovin, stavět, vynalézat a vylepšovat. Z malé osady může nakonec vzniknout i docela prosperující země. Většinu herního času se budete točit kolem zajištění fungující komunity, výroby a dosažení cílů. Každému človíčkovy na mapě je třeba udílet rozkazy, které okamžitě plny a většinou tím vytvořit řetězce. Jeden sbírá jídlo, další vaří, druhý seká dřevo nebo těží nerostné suroviny a tenhle zase přetváří železnou rudu na něco použitelnějšího.

Samotné úkoly se postupem času značně liší, tedy aspoň ty hlavní, ty základní jsou spíše o postavění toho a tamtoho. To byla zatím jenom část hry, vy jste stále spojení se svou domovinou, takže můžete směle obchodovat a tím si zahrát i bonusové hry ve stylu Angry Birds, akorát by se to mělo jmenovat Angry Pirates.

Technická stránka je dokonalá, hra skvěle vypadá, jednoduše se hraje a nesmírně baví. Můžu pouze doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 08.04.24 v 22:47

1

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:45

text příspěvku

PavelH

PavelH | 07.10.16 v 09:50

Pěkná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 02.08.16 v 12:42

za zkoušku stojí


galerie

The Promised Land The Promised Land The Promised Land The Promised Land The Promised Land The Promised Land