recenze

New Yankee in King Arthur's Court

New Yankee in King Arthur's Court

Z Divokého západu se velmi nečekaně hrdina přesune do doby hlouběji v historii. Je totiž předurčen, aby pomohl králi a celému království. Zase jednou povedená hra od Big Fish Games.
Každý úkol a přání krále se musí vyplnit. To je prostě nejdůležitější, krom časového limitu, takže se připravte i na šílené rozkazy, jako je například postavění majáků ve vnitrozemí. Spíše než stavění monumentů, ale budete popohánět své pracanty, aby nasbírali dostatek materiálu jako je jídlo, dřevo a zlato. Tím se totiž dostanete na místa, která jsou blokována a postavíte budovy, dávajíc bonusy, vyšší produkci a nové makače. Aby ale hlavní hrdina nelenošil a také se zapotil, musíte obstarat i bezpečnost vaší posádky. Nebezpečí se skrývá zelených nepřátel (mě připomínaly ogry), které musíte právě rytířem porazit a vyhnat, kde se dá.
Technická stránka New Yankee in King Arthur's Court je nepřeplácaná, kreslená a stále pěkná grafika. Vše je přehledně rozděleno a vy se neztratíte ani nepřekliknete. Počet levelů je velmi slušný, přirozeně v plné verzi, takže se nejspíše budete při budování, rozdávání rozkazů a plánování dobře bavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:49

text příspěvku


galerie

New Yankee in King Arthur's Court New Yankee in King Arthur's Court New Yankee in King Arthur's Court New Yankee in King Arthur's Court New Yankee in King Arthur's Court