recenze

Kickboxing Manager

Kickboxing Manager

Toužili jste se stát vlastníkem vlastní boxerské nebo kick-boxerské školy? Teď máte výbornou příležitost, protože vám servírujeme jednu výbornou simulaci takové práce.
Ke Kickboxing Manager jsem přistupoval s mírnou nedůvěrou, protože jsem prostě netušil, co od takové hry můžu očekávat. Naštěstí se jedná o milé překvapení, které ale nebude pro každého.
Kickboxing Manager je opravdu simulace vlastníka, trenéra a manažera jedné tělocvičny, ze které se může stát líheň skvělých boxerů. Vy sami máte nějaké schopnosti, které se projeví v průběhu hry a trénování vašich svěřenců. Vše začíná s malou místností, základním vybavením a několika studenty, ze kterých vyberete toho nejlepšího. S ním zažijete několik dnů tréninku a pak se vrhnete na první zápas (pokud s vámi někdo podepíše smlouvu nebo dohodu).
Boje probíhají v podobě reportu z utkání, které můžete sledovat nebo rychle přeskočit, nechybí ani dávání rady a osvěžování boxera v přestávkách.
Co vynáší tuto hru výše, kde se z ní stává simulace, je systém tréninků, ten je jednoduchý na ovládání, ale je velmi důležité, jak různé fáze rozvrhnete, aby váš miláček neztrácel na jedné straně příliš bodů a také se nesoustředil příliš na jednu věc.
Na druhou stranu je Kickboxing Manager zaměřen pouze na jednu skupinu hráčů. Než se vůbec nějak dopracujete a budete mít možnost najmout další boxery, vylepšit tělocvičnu a uzavřít lepší kontrakty, budete trénovat, trénovat, občas dáte nějaký zápas a zase trénovat. Hračičky budou mít radost, fanoušci boxu také, ale ostatní mohou trpět.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Drticka

Drticka | 10.05.19 v 08:57

jdu se bít

Kalousek100

Kalousek100 | 06.11.16 v 11:40

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 09.08.16 v 18:28

box

Gandalf | 19.05.12 v 20:54

Nakonec když mám vytrénovaho zápasníka nemůžu opět žádnej zápas prohrát a nastává nuda. Hlavně v tom že jsem v nižší soutěži kde sbírám titul za titulem a ve vyšších soutěžích mě pořád nechtějí, přičemž bych tam porazil všechny zápasníky. Myšlenka na hru a celkové provedení je hodně pěkné, akorát dotyčný co hru dělal mohl ty počty (combat system) které určují výherce v zápasech trošku vylepšit. Hlavně o náhody, jakože třeba aby slabej hráč měl alespoň malou šanci porazit šampiona v soutěži.

Twister | 22.04.12 v 21:44

Mně osobně ty počáteční zápasy vyšly 50/50 výhry/prohry.

Gandalf | 22.04.12 v 21:27

Je to dobrá hra ale mohla by být maličko poupravená. Třebaže ze začátku dostanete jen slabé zápasníky se kterými nelze nic vyhrát, ale abyste je mohli trénovat potřebujete peníze, které dostanete jen ze zápasů. Ty se dají samozřejmě jenom prohrát, takže několik proher v řadě ze začátku je bohužel nutností.


galerie

Kickboxing Manager Kickboxing Manager Kickboxing Manager Kickboxing Manager Kickboxing Manager Kickboxing Manager