recenze

Grave Mania: Undead Fever

Grave Mania: Undead Fever

Nemrtví se potulují nocí a lidé jsou nervózní. Ne však všichni, vy, jako vlastníci pohřební služby, čekáte na nové zákazníky, jelikož vám začíná zlatý rok. Vtipné, zajímavé, ale jinak známé herní téma.
Já vím, ono to nezní moc známě. Zombie, pohřební služba…, ale když vám řeknu, že nemrtvé připravujete na jejich poslední cestu ve stylu salónu krásy, tak už to nezní až tak nově. Grave Mania: Undead Fever je skvěle zakamuflovaná time management hra, kde normálně obsluhujete zákazníky, stříháte vlasy nebo prodáváte šaty.

Akorát je tu tenhle styl vzat dost svérázným způsobem. Vy sice budete často upravovat zombie, ale také jim rovnat kosti nebo dávat ucpávky do nosu, nebo náhubky, aby v té rakvi vypadali k světu. Dojde i na výměnu šatů a bonusová kola, kde si dáte hlídku na hřbitově. Je to dobré i pro děti, hlavně díky humoru a takovému podání hnijícího masa v nenásilné formě. Grafické zázemí je standard pro stejný typ her, ale na hudbě si někdo dal záležet. Svižná casual hra, která má pár nedostatku, ale ty kladné hodnoty hodně převyšují.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:49

text příspěvku


galerie

Grave Mania: Undead Fever Grave Mania: Undead Fever Grave Mania: Undead Fever Grave Mania: Undead Fever Grave Mania: Undead Fever Grave Mania: Undead Fever Grave Mania: Undead Fever

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce