recenze

Campgrounds

Campgrounds

Proč namísto kácení přírody a ničení zeleně nemůže být vystavěn pořádný kemp? O to se pokusí v této hře hlavní hrdina a vy jí v tom samozřejmě pomůžete.
Campgrounds určitě hned nadchne příznivce přírody, zvířat a zahrádek. Budoucí manažerka kempů se totiž rozhodne zakročit vůči značně nenažranému „podnikavci“ a vytvoří obří síť míst, kam člověk může vyrazit z města. Stylem je Campgrounds parádní casual hrou, ale nabízí i více intenzivní hraní v druhém módu, pokud tedy dbáte na body a vyhodnocení vaší hry.

Hlavní náplní je, jako většinou, stavět domy (v tomto případě stany, karavany a jiné obytné záležitosti) nebo produkční místa na výrobu materiální, semen, apod. , které se poté hodí na upgrade výše zmíněných budov a ty vám pěkně dávají peníze na další rozvoj. Vše se provádí skrz rozkazů pro vaše pracanty. Hratelnost je zpestřena bonusovými koly. Mezi jasné plusy patří grafika a příjemné tempo hry, na druhou stranu ale nemám rád, pokud se člověk musí v některých momentech uklikat. Nepříjemnosti jsou totiž při zisku peněz, z každé budovy vyskočí ranec minci a vy je musíte posbírat, když tohle nastane po sté a vy zase klikáte jak pominutí, začne se z vás docela kouřit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 08.04.24 v 04:09

1

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:44

text příspěvku

PavelH

PavelH | 07.10.16 v 09:53

Výborná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 02.08.16 v 12:41

bývá zábavné

Blaster27

Blaster27 | 21.07.16 v 11:59

Strategie žeru :)


galerie

Campgrounds Campgrounds Campgrounds Campgrounds

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce