recenze

Burger Bustle: Ellie's Organics

Burger Bustle: Ellie's Organics

Další den v práci a roznášet hamburgery. Někomu se to může zdát jako nuda, ale v Burger Bustle se budete nejenom skvěle bavit, ale dostane možnost procestovat celý svět.
Zapomeňte na fastfood ve stylu McDonald a KFC, to co si vy otevíráte má styl a podobu velmi fajnového bistry. Proč? Váš předchozí zaměstnavatel se rozhodl přidávat do burgerů chemikálie, aby zvýšil zisk a to vy nechcete, čas na odplatu a ovládnutí světového trhu.
Burger Bustle je velmi příjemnou time management hrou. Celkově se vše točí kolem obsluhy zákazníka, ten si vybere z menu, vy mu ti usmažíte, připravíte, naservírujete a jdete dělat další aktivitu. Nejenom hamburgery, ale také zmrzliny, různé sladkosti a doplňky, budou hlavním lákadlem vaší stravovny. Mnoho věcí se také mění podle části světa, kde zrovna podnikáte a některé vylepšování mezi levely dodá svou dynamičnost.
Příběh už tak slavný není, prostě se snažíte být lepší než konkurence, potkáte několik lidí a občas dojde k malému zvratu. Ovšem všechno skvěle vypadá, skoro až roztomile, prostě fajn casual hra, kde si někdo vyhrál i s audiem. Já mohu jedině doporučit pro nudné večery nebo odpočinkové aktivity.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:45

text příspěvku

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 05.08.16 v 20:08

moje kafíčko

sss167

sss167 | 14.06.12 v 08:19

Píčovinnaaa


galerie

Burger Bustle: Ellie's Organics Burger Bustle: Ellie's Organics Burger Bustle: Ellie's Organics Burger Bustle: Ellie's Organics Burger Bustle: Ellie's Organics