recenze

Preindustrial Racing

Preindustrial Racing

Máte chuť na chvilku vypnout a prostě si zařádit? Zkuste Preindustrial Racing, který by měl plně vyhovět vašim požadavkům. Na kovové dráze s výhledem na neznámou planetu se setkáte se třemi dalšími auty. Ovšem nejsou to ledajaká auta. Každé z nich má ve výbavě zařazen pořádný laserový kulomet.
Tak a pustím se do toho. Nevím, jestli mám nejdřív hru pochválit a poté se zaměřit na stinné stránky a nebo naopak. Začnu tím, co mi vadilo, poté užiji slůvka „avšak“ a vyzvednu to dobré.

Jedete bez cíle. Ač by se Racing mohl tvářit jako závodní hra, vlastně ani nezávodíte. Takže oč zde vlastně kráčí? Na startovním poli se objevíte společně se třemi dalšími auty. Jak to tak bývá, máte nainstalovaný nějaký ten laserový kulomet a přirozeně z něho můžete také střílet. A tak střílíte a střílíte do všeho, co jede před vámi a odstřelujete protivníky z dráhy. Ne moc pěkné je prolínání textur a kopa bugů, které hraní doprovází. Protože je hra bez cíle, jedná se spíše o věc na chvilkové odreagování.

Avšak, existuje i pár kladných stránek, o kterých se zmíním nyní. Odreagování může být chvilkové, ale bude účinné. Na výběr máte z hodně kamer, kterými můžete sledovat své počínání. Hra je velmi pěkně zpracovaná, co se pohybu a terénu týká, až na to prolínání textur. Podržením mezerníku si také můžete zahrát na letadlo a sestřelovat ostatní pěkně shora. Nepřátelé jsou také pěkně vychytralí a když si nebudete dávat pozor, sletíte během pár vteřin. Ještě stojí za zmínku trefná hudba a velmi pěkně zkrácený čas při procesu testování systému. Není to úplně intro, ale můžete si pěkně prohlédnout jedno nabušené autíčko.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Preindustrial Racing Preindustrial Racing Preindustrial Racing