recenze

Teddies Armageddon 2

Teddies Armageddon 2

Taťku, mamku, bratra, sestru, kamaráda a nebo velmi milou a ještě hezčí nezadanou sousedku stejného věku. Je to jedno. Můžete hrát s kýmkoliv, ale Teddies Armageddon 2 se stane pořádnou řežbou i tak! Nesmíte váhat, bude se střílet. Nábojů je málo, granátů taky. Ovšem to, co vám bude vždy nejvíce chybět, jsou životy.
Pokud náhodou blonďatá sousedka lehké váhy a krásného vzhledu nemá čas, může ji nahradit váš stroj. Není to sice ono, ale pokud pomineme sociální interakce a komunikaci s opačným pohlavím, dočkáme se ve hře stejného efektu. Celkem proti vám budou stát až 4 další krvelační ozbrojenci, které můžete před zahájením hry uspořádat libovolně do teamů. Celkový maximální počet hráčů je šest. Máte na výběr také ze 6 různých map, což vůbec není k zahození.

Nyní se budu chvilku věnovat arzenálu. Zcela na začátku se ocitnete s pistolí v ruce a granátem v kapse. Neodjištěným samozřejmě. Pokud si zapnete generaci předmětů, budou se ve hře objevovat na mapě bedýnky. V některé najdete život navíc, v jiné granát a když budete vybírat dobře, máte šanci, že dlaň vaší postavičky sevře samopal, kulomet, revolver a nebo velmi účinnou brokovnici.

Teddies Armageddon 2 vyniká skvělou hratelností. Je to opravdu nářez. Z her vsazených do 2D grafiky mám tyto nejradši. Setkáte se zde také s relativně originální grafikou, která vypadá hrubě a osekaně, ale má v sobě zajímavé kouzlo. Každopádně stahujte, ukliďte si v pokojíku, někoho si přizvěte a už ať to střílí!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

kokosmen265

kokosmen265 | 15.01.15 v 07:58

kde sehnat více munice?

sykynx | 03.10.07 v 09:06

Názory na množství krve v této hře se skutečně různí :D Já osobně si myslím, že je jí tak akorát :)

n | 04.09.07 v 21:30

spiš ne malo

ziizzju | 04.09.07 v 15:15

je tam moc krve


galerie

Teddies Armageddon 2 Teddies Armageddon 2 Teddies Armageddon 2 Teddies Armageddon 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce