recenze

Moorhuhn Kart Extra

Moorhuhn Kart Extra

Podtitul říká, že půjde o něco extra. Netvrdím, že ne, ale radím vám, neberte někdy názvy her úplně doslova. Ve své podstatě se jedná o mírně vylepšenou verzi původních Moorhuhn Kart. Každopádně zábava je na jistou chvíli zaručena.
Nebudu dnes chodit kolem horké kaše a rovnou vám řeknu, že se Moorhuhn Kart Extra se oproti svému předchůdci liší v tom, že je zde speciální trať a možnost vyzkoušet hned několik jezdců najednou.

Tyto jezdce budou představovat postavičky ze známých počinů společnosti Phenomedia AG. Nechybí zde oblíbená slepička, žabák a mnoho dalších, i třeba méně známých jedinců. K dispozici je pak jen jedna trať, rozdělená do tří kol, na níž se můžete vyřádit opravdu dosytosti. Na první pohled není možná patrné, že každý z jezdců má zcela rozličný styl jízdy, takže vám možná chvilku zabere, než si zvyknete správně najíždět do zatáček a případně správně předjíždět. Ve své podstatě se jedná o lehce vylepšený první díl!

Trochu zmatené mi naopak připadalo menu. Pochválit ale mohu opět technické zpracování. U Phenomedie AG ale na nic jiného než na kvalitu zvyklí nejsme, takže mě tohle nepřekvapuje. Atmosféru závodů pak doplňují velmi pěkně vybrané zvuky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

miša | 08.03.09 v 11:30

jak se to stahuje prosim a nevite nahodou na jake adrese se stahuje kouzelne zavody a prosim jak se tahle hra kart extra stahuje prosim

kart | 21.07.07 v 17:14

tohle je demo já mám doma plnou verzi je tam dost tratí asi 10 je to super hra a kdo to bude chtít tak ad mi napíše

deni | 14.04.07 v 20:05

super můžete mi to stáhnout

Kamil | 13.08.06 v 13:55

Jak se to stahuje?

Ondrej | 30.07.06 v 19:31

už sem to 2x stahel a pri instalacii mi to vyhodi chybu a nevi co s tym

Martin ( bobik120L) | 29.07.06 v 09:51

Hra je super,ale mohlo by tam bejt víc kol! Kdyby ste někdo měl náký hry tak mi dejte vědět na email bobik120L@seznam.cz ! Jinak pokud někdo vypalujete filmy na DVD tak se ozvěte ! Bud na email,nebo na telefon : 723323432 ! Díky a zatim ahoj !


galerie

Moorhuhn Kart Extra Moorhuhn Kart Extra Moorhuhn Kart Extra Moorhuhn Kart Extra Moorhuhn Kart Extra

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce