recenze

Puzzle Adventure

Puzzle Adventure

Což takhle vložit do jedné hry mnoho dalších? Což takhle založit základní princip adventury na plnění úkolů? Nic nového. Ovšem každý úkol v Puzzle Adventure znamená zahrát a úspěšně dokončit jednu menší hru. Prostě je to jako puzzle. Máme zde fragmenty, které je potřeba dát dohromady, a tak osvobodit svou lásku.
Nejprve bych chtěl možná říci, že Puzzle Adventure je spíše pro menší z nás. Ale to vůbec nevadí, pokud máte chuť na něco nenáročného, můžete se pustit do hraní i vy. Tak nějak předpokládám, že mnoho z vás jistě už nemá zájem o hrátky, kde berete srdíčka, popřípadě mačkáte šipky v daném pořadí. Jenže je tu jedno ale. Je to skvělý nápad vložit do jednoho celku větší množství menších her.

Abyste postoupili na další záchytný bod ve vaší cestě, musíte splnit na každém stanovišti několik úkolů. Nebudou tak jednoduché, jak se zpočátku může zdát. Sbírat s padající princeznou srdíčka je opravdu pro malé děti. Ovšem, co když jich můžete vynechat opravdu jen pár? Co když je čas neúprosný a musíte rychle jednat? Poté se i ze zdánlivě jednoduché hříčky stává zajímavá výzva.

Je velice dobré, že mezi každým záchytným bodem existuje také místo, na kterém se hra uloží. A tak můžete své počínání s klidem v duši přerušit. Hlavním úkolem je osvobodit unesenou princeznu. Většinou to jediné, co vás bude tlačit, je čas. Ostatně jako vždycky, že ano. Jen škoda, že Puzzle Adventure nemá o něco lepší grafiku. Každopádně, nápad je nápad a zůstane nápadem. Tak posbírejte všechny potřebné korunky a zachraňte svou vyvolenou!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Puzzle Adventure Puzzle Adventure Puzzle Adventure