recenze

Splode

Splode

Nasednout do tanku, vyhledat na mapě nepřítele, dostat ho do svého zaměřovače a poslat ho do věčných lovišť. Myslíte si, že to dokážete dřív než on? Není nic snazšího než si to vyzkoušet právě v této hře.
Splode je poměrně povedená tahová strategie, jejíž cílem je zůstat naživu a zabít všechny nepřátele.

Na začátku si vyberete svůj tank, dále denní dobu, ve které budete bojovat, venkovní teplotu, která má vliv na to jak daleko s tankem za jeden tah můžete dojet a v neposlední řadě si nastavíte vrásčitost terénu. Pak už jen stačí zmáčknout ono kouzelné tlačítko, které vás pošle přímo na bojiště.

Na výběr máte ze tří tanků, přičemž každý má své přednosti a zápory, které jsou dány třemi základními vlastnostmi a to rychlostí, zdravím a „šplháním“. Každý má dvě základní zbraně, které mají prakticky stejné vlastnosti a další dvě, které se liší (např. jeden má plamenomet, druhý se může přemístit z jednoho místa na druhé pomocí jakéhosi vystřeleného teleportu).

Grafické zpracování na mě působí velice dobrým dojmem, hudbu si užijete pouze v menu, v boji již nejste ničím rušení a slyšíte jen vybuchující náboje kolem vás. Bohužel však výbuch zní jako by po vás někdo střílel špuntovkou. Samotné ovládání je velice jednoduché a rychle se vám dostane do krve.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Splode Splode Splode