recenze

Megaglest

Megaglest

A pozor, máme tu další skvělou realtime strategii. Vše ve slušné grafice a skvělé hratelnosti. Pokud nepatříte mezi fanoušky tohoto stylu, tato hra vás může jedním udělat. Pojďme se tedy podívat, co vás může nalákat a zalíbit se v této hře.

Celé to připomíná klasické strategické klišé, vyberete si rasu tu a tam nějaké podmínky pro hru a můžete začít hrát. Jedná se o typickou realtime strategii, což znamená, že se vše odehrává v reálném čase, takže jediná možnost je pauznout hru pokud se potřebujete nad něčím rozhodnout. Hra je hlavně o multiplayeru, takže doporučuji si najít jiného hráče pro hru.
Začínáte s jednou základnou a partou pomocníků, tedy odhodlaných pracantů, kteří pracují do úmoru, s pár základními budovami a nějakým tím vojákem, se můžete pustit do průzkumu, ale jakýkoliv nájezd na nepřítele nejspíše skončí smrtí a rozdáním jejich vnitřností domácnostem v nepřátelském ležení. V průběhu hry je třeba získávat základní suroviny pro budování nových a nových budov a tím vylepšování i technologie, která není úplně extra propracována, ale špatná není. Pokud dosáhnete zničení nepřátelské vesnice, jste za vodou a vítězíte.
Co se týče grafiky, tak vůbec není špatná a hodně se mi zamlouvala změna dne s nocí, kdy nevidíte bez světla ani na špičku svého nosu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

BarbarTce

BarbarTce | 10.09.16 v 01:51

Perfektní hra.


galerie

Megaglest Megaglest Megaglest