recenze

Power Republic

Power Republic

A máme tady další tahovku. Jedná se o velice povedený kousek, který nabízí velké možnosti pro různé strategie a přitom velmi pohodové ovládání. Rozhodně tuto strategii nepřehlédněte!

Celá tahle gamesa nabízí až neuvěřitelné množství nastavení předtím, než začnete hrát a myslím tím hlavně pro multiplayer, tím však nemyslím, že single za nic nestojí. Právě naopak.

Můžete si vybrat ze tří různých obtížností, druh mapy a také typ hry jakou budete hrát. Tedy jestli budete chtít hrát na to, kdo komu zničí všechny jeho jednotky, nebo si můžete zadat počet tahů, po kterém hra končí či hrát na to, kdo dosáhne dřív určeného skóre. Ovšem možnosti multiplayeru jsou teprve něco. Můžete si vybrat zda chcete hrát normálně po síti, hotseat, nebo play by email.

Ze začátku by jste mohli být možná trochu zmatení z toho, jak se hra vlastně hraje, systém je ale opravdu tak jednoduchý, že ho po chvíli pochopíte. Přesto bych vás s ním aspoň trochu rád seznámil. Hned na začátek máte jednu základnu, ve které můžete vyrábět základní jednotky, které jsou takovým všestranným pomocníkem. Ale právě ony můžete poté transformovat na letoun, raketové silo, nebo tank. Přitom každá jednotka vám přijde v boji vhod, takže se nemusíte bát, že když si vyrobíte jenom tanky, tak dokážete bůh ví co. Peníze potřebujete pouze na výrobu oněch základních jednotek, transformovat je již můžete zadarmo a to neustále. Ale kde ony peníze vzít? Máte dvě možnosti, na mapě se vyskytují prázdné čtvercové plochy, do kterých se přesně vejde vaše jednotka, ta se v tomto prostoru (pozor pouze v onom „chlívečku“ a nikde jinde) může transformovat na další základnu, ty vám zajišťují přísun peněz. Pak tu máme druhou možnost a tou je nakopat prdel nepříteli za jehož každé poranění získáte 10 kreditů.

Co se týče prostředí a zvuků musím jenom chválit, v jednoduchosti je tentokráte obrovská síla.

Doufám, že kdyby jste si z počátku nevěděli rady jak hru hrát, tak vám pomůžou mé rady ;-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

pes3000 | 04.11.07 v 13:40

proc to chce stahnout??

Diablo_2 | 02.09.06 v 09:33

Je to dost dobrá gameska.
Ale nějake nevýhody má:
1.Mohla by tam být kampaň
2.Mohlo by tam být víc jednotek
3.Mohlo by to být propracovanější
Ale i přesto sem u ní strávil nejedno odpoledne.Dávám 80%!

KopRus | 22.08.06 v 11:31

No právě proto spíš chválím ten multiplayer, který je dobře vykucený

libik | 13.08.06 v 16:59

Zas tak moc dobrá hra to není-a taky je strašně lehká

Will | 03.08.06 v 23:25

Jj, je fakt moc dobrá, jen single player se po chvíli stává trochu stereotypní. Ale jinak samé plus;)

KopRus | 03.08.06 v 11:15

Díky moc za tvoji chválu, velice si ji vážíme.

Rachtan | 01.08.06 v 21:48

super uz dlho som nehral taku dobru gamesku na freegame dobra praca len tak dalej


galerie

Power Republic Power Republic Power Republic