recenze

WASTE

WASTE

Tak tohle musíte mít! WASTE je totiž plnohodnotnou realtime strategií se vším všudy - dokonce i s TCP/IP multiplayerem! Více prozradí ale až naše recenze.
Lidé z Mad Skills Programers se pustili do žánru, jenž je mezi freewarovkami něčím zvláštním a vzácným. Pokusili se totiž vytvořit realtime strategii a jejich snaha dopadla více než dobře.

Po technické stránce je hra zpracována poměrně slušně. Oblast zvukového a hudebního doprovodu je povedená, grafika je bohužel o něco slabší. Není tak propracovaná! Na druhou stranu je rychlejší a přehlednější. Škoda jen, že autoři nevyužili statické textury, které by hře rozhodně prospěly.

Mnohem důležitější je samotná hratelnost. Systém budov je samozřejmě jednoduchý. Oproti komerčním titulům ovšem počítejte s mnohem méně rozvinutým stromem technologií, budov a jednotek. Každopádně se tvůrcům podařilo do 29 MB vměstnat slušný herní systém. Pokud si zvyknete na možná trochu nezvyklé ovládání, budete určitě spokojeni. Jediný technický problém nastává s multiplayer hrou. I když budete pouze dva hráči, musíte si obstarat další počítač, jenž bude pouze hostovat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Radek Tomášek | 31.07.05 v 12:33

Opraveno, děkujeme za připomínku...

Mintaka | 31.07.05 v 01:43

Proč píšete tohle? "Multiplayer: Pouze hra jednoho hráče"

Někdo zapoměl....


galerie

WASTE WASTE WASTE WASTE