recenze

Koronis Rift

Koronis Rift

Jestli jste příznivci strategicko-akčních her se sci-fi laděním, pak by vás právě tahle gamesa měla pořádně potěšit. Jaký je váš úkol v této hře a jaké budou vaše možnosti pro boj, si samozřejmě povíme v této recenzi. Proto pokud vás tento typ her opravdu zajímá, neváhejte už ani vteřinu a čtěte dál.
Tento titul je novodobým remakem na stejnojmennou hru, která vyšla v roce 1986. Tato předělávka pochází z tohoto roku a dle mého názoru se opravdu povedla. Herní princip zůstává samozřejmě stejný, ale hlavními změnami ve hře budou především grafické úpravy.

Vaší zbraní se stává pořádný hypermoderní tank, který na svých pomyslných bedrech nenese obyčejné dělo s běžnými obřími projektily, ale dělo laserové, jenž svou účinností překvapí nejednoho nepřítele. Mimo tank se můžete podívat také do operačního centra, kde lze dojednat přeskok do jiné lokace a podobně. Přiznám se však, že sám jsem celý herní princip zcela nepochopil. Je mi však jasné, že misi nelze dokončit pouze tím, že budete stále cestovat v tanku po jedné oblasti.

Jak jsem již řekl, grafika se dočkala nutných úprav, které jsou poměrně dobře provedené a ve světě freeware se tato hra nemá rozhodně proč stydět. Zvuk už není tak důmyslně proveden, chybí zde nějaká hudba, která by doplnila bojovou atmosféru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Koronis Rift Koronis Rift Koronis Rift