recenze

Powderking

Powderking

Hra, která se velmi špatně ovládá, to je Powder king. Říkám to narovinu hned zde, v perexu. Ale schválně! Zkuste zjistit, jak se v této hře získávájí body, jak vyhrát?
Ano, je to tak, ačkoli jsem si několikrát projel celou trasu na libovolnou obtížnost a prostudoval přiložený textový soubor/manuál, nepodařilo se mi vymáčknout z této hry jediný akrobatický kousek, za který zřejmě dostáváte body.

Ačkoli se v manuálu hned v prvním odstavci autor zmínil, že klávesy A S D W jsou určeny pro skoky, nezabírá to. Mačkal jsem zuřivě nejen tyto, ale všechny ostatní, které klávesnice nabízí, ovšem nic. Vyjma starých dobrých kurzorových šipek, které kupodivu fungují, se nechytil žádný z mých zoufalých pokusů. Tudíž vám nezbývá nic jiného, než: vystačit si s tím, že budete pouze kličkovat mezi stromy a doufat, že se nevybouráte a v cíli si spokojeně prohlédnete nulovou cifru (za jakoukoli kolizi samozřejmě strácíte spousty bodů) nebo se pokusíte odhalit tajemství pokročilého ovládání a až se vám to podaří, žřejmě si budete moci zahrát jinak možná zábavnou hru. Poslední možností je prozkoumat webové stránky, na něž existují ve hře odkazy, ovšem i tento fakt je přinejmenším zarážející.

Hra, ke které vám autoři neposkytují žádné seriozní nápovědy nebo manuál, ztrácí na kvalitě a to zřejmě jen kvůli lenosti nebo neschopnosti autorů. Jako hráč můžu navštívit autorovy webové stránky v případě, že mě hra zaujme a mám zájem o jeho (její - abych nebyl moc neobjektivní :-) další tvorbu a ne že tam budu muset pátrat jen proto, abych si vůbec mohl hru zahrát.

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

22 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Honza | 28.12.02 v 13:36

Skoky jde dělat jenom na skokáncích či co to je.

Dann | 27.12.02 v 11:22

Scel bi som sa opravit Netreba do toho dat pesti ale treba stlacit W a naraz s tim nektore z dolnych (A S D) a kombimnacie.

Dann | 27.12.02 v 11:10

Yeehaw konene sa mi to podarilo. Nahral som 3234 bodov a je to docela sranda. Staci ist po takej sedej volovine a stlacit A S D v hpcijakom poradi . Proste do toho dajte pesti a ono to pude :))


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce