recenze

Blockas2

Blockas2

Viděli jste již někdy chlapíka, co by si s několikatunovou traverzou hrál arkanoid? Jistě že ne, avšak v této hře se do takového maníka můžete vžít a zkusit si sami ten obtížný úkon!
Tak si představte, co ti japonští dělníci zvládnou. Nejen že mají drsné pracovní doby a nepochybně makají i o sobotách, ale ještě i ve volném čase mají tolik sil a energie, že hrají velmi zajímavé hry. Jednou z nich zřejmě bude i tato. Na začátku máte možnost vybrat jednoho hráče, s nímž budete procházet všechny peripetie hry. (Samozřejmě můžete hrát i ve dvou u jednoho počítače, což je mnohem větší zábava).

Váš hráč, tj. stavební dělník, bude běhat celou dobu s traverzou! na rameni a odrážet míček, čímž bude likvidovat nad ním (někdy i pod ním!) nahromaděné cihly různých barev a tvrdostí. Dá se říci, že je to něco na způsob arkanoidu. V podstatě je to fakt, ale pár změn tu přece jen najdete: hošíci s traverzami mohou skákat, což je až obdivuhodné, co takový japonský dělník zvládne. Pak je tady další nepříjemná inovace: pokud vám spadnou všechny kuličky (někdy jich lítá víc), přibude další řada cihel a strop se pomalu sune dolů. Pokud s tím něco hned neuděláte, brzy končíte rozmačkáni. Hru navíc zpestřuje občasná příjemná náhoda (ovoce různých barev a vylepšení) a také nepříjemná (erupce sopky, padající sníh atd). Taková „náhoda" do hlavy dočasně znehybní dělníka a v takových situacích člověk ocení, když hraje ve dvou a spoluhráč zachraňuje situaci.

Ačkoli grafika není příliš oslnivá, na hratelnosti to nijak neubírá a pokud se do toho člověk zažere, má o zábavu a nervy postaráno. :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

raugl | 25.06.04 v 19:04

Super hra!§§


galerie