recenze

All Ball

All Ball

Míčové hry se odjakživa těší velké popularitě. Proto není divu, že se s nimi ve freewarových vodách vídáme poměrně často. All Ball však není dalším z řady. Nenabízí totiž pouze jeden sport, ale útočí hned v několika, pravda v trochu neklasickém stylu.
Každý člověk alespoň se základy angličtiny už asi tuší, o čem dnes recenzovaná hra asi bude. Pod příznačným názvem All Ball se skrývá zajímavý mix sportovní akce a logického titulu. Hned na úvod vás ale musím upozornit, že nesmíte jméno titulu brát doslovně – ve hře totiž narazíte nejen na míče, ale třeba i na puky.

Před začátkem hraní dostanete na výběr ze tří dvojic. Vaším výběrem se ale změní pouze pozadí, takže nemusíte zoufale přemýšlet nad tím, po které dvojce sáhnout. Stejně jako já ale určitě neodoláte a podíváte se na všechny dostupné hrací plochy (fotbalový stadion, basketbalové hřiště a hřiště na americký fotbal). Abych byl přesný, tak se zas tak moc dívat nebudete. Stejně jako všude jinde má vaše přítomnost na hřišti jediné opodstatnění: musíte dávat dohromady míče z jednoho sportu. Takže šišaté hnědáky z amerického fotbalu k sobě, to samé s puky a fotbalovými míči. Háček je v tom, že nestačí mít pár; musíte mít totiž hned trojici. Vaším cílem potom bude, zcela logicky, aby na herní ploše zůstalo co nejméně míčů.

Velkou výhodou hry je snadné ovládání, které se vám dostane pod kůži i hned po spuštění. Nic nemusíte vymýšlet, pouze pomocí myši určíte směr výstřelu. Grafika na tom také není špatně, rozhodně se jen tak neokouká. To se ale bohužel nedá říci o hratelnosti. Prvních pět minut se budete dobře bavit, ovšem postupem času nadšení vyprchá a ještě později se začne dostavovat dokonce pocit nudy. Za vyzkoušení All Ball ale rozhodně stojí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Markee | 08.12.05 v 23:28

Jsem na tom úplně stejně...Hra mi jde hrát jen jako online..:((

pali | 13.11.05 v 02:25

nie si jediný komu to nejde, tiež by som to chcel vedieť!!!!!

Petr | 11.11.05 v 11:01

Tak nevím, jestli jsem úplně blbej, ale nepochopil jsem, ajk mám hodit ty balóny. myší hýbu se šispkou, ale jak vystřelit?


galerie

All Ball All Ball All Ball All Ball