recenze

Machines World

Machines World

Připravte se a pořádně dotáhněte své mozkové závity, teď budete muset využít každičkou část svého IQ. Tahle hra, plná hlavolamů, dokonale prověří vaše logické uvažování. Takže pozor, Machine World přichází.
Pokud již máte dost neustálého střílení, létání, skákání, ježdění a kdo ví čeho všeho, pak je zde něco, co vám zbystří smysly a vy se budete muset soustředit na sto procent, pokud se budete chtít dostat do dalších kol.

O co zde vlastně jde? Ovládáte robota, který oplývá neuvěřitelnou rychlostí a silou. Vaším úkolem v každém kole bude přemístit červený kámen do černého kulatého kamene, který je vyznačen čtyřmi červenými body kolem sebe. Tak, to asi nevypadá nějak složitě. Ale v cestě vám budou stát nejrůznější překážky, od kamenů se kterými nejde hnout až po automobily. Naštěstí zde můžete hýbat s jedním druhem kamene a to s modrým. Díky tomu si uvolníte cestu, kterou pak chytře využijete ke splnění základního úkolu.

Opravdu dobře zpracovaná hra, která vás ničím nezdržuje, a tak je rychlost s jakou se dostanete do dalšího kola jenom na vašem logickém uvažování. Graficky bych řekl, že v této kategorii her, jde o nadprůměr. Ovšem tady se jedná především o řešení hlavolamů, takže hurá do toho.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Machines World Machines World Machines World