recenze

Vánoční pexeso

Vánoční pexeso

Hry s vánoční tématikou jsou velice oblíbené a protože je navíc Štědrý den, jistě se nebudete zlobit, když vám jednu z nich přineseme. Jedná se o velice příjemné pexeso od firmy Špidla Data Processing, které vám dokáže zpříjemnit čekání na vytouženého Ježíška.
Mluvit zde o principu pexesa, je myslím zbytečné, protože jistě mezi vámi není nikdo, kdo by alespoň jednou o této hře neslyšel. Po stránce obsahu navíc nečekejte žádné inovace, takže zde máme holt tuto klasiku ve své čisté a krystalické podobě. To co ale hra ztrácí na originalitě, bohatě dohání na celkovém zpracování. Vizuální stránka je totiž velice solidní a skvěle navozuje tu správnou vánoční atmosféru, protože jsou skvěle ztvárněny i jednotlivé obrázky na kartičkách. Velkou výhodou ale je, že si na začátku můžete volit jak celkovou obtížnost, tak i velikost hrací plochy. Co se úrovně umělé inteligence týče, tak musím říci, že je na poměrně solidní úrovni, což je velice dobrá zpráva, protože hra nepodporuje síťovou verzi, a tak kdyby oponent na tom byl špatně, pravděpodobně by vás neustále vyhrávání nebavilo. Co tedy říci závěrem? Snad jen, že vám všem přejeme veselé Vánoce. Enjoy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Ada | 24.12.06 v 16:47

Ale ze ten oslavny zvuk ma predstavovat tohle 'až vám koťata při nalezení dvojice pexesa zamňoukají známou píseň "rolničky, rolničky" ' coz je uvedeno na strankach Spidla jsem teda nepoznala...

Ada | 24.12.06 v 13:49

Kdo ma male caparty STAHUJTE! Zvuky jsou motivacni.

Nad 10 let silne nedoporucuji. Umela inteligence je zde spise umela demence i v nejtezsim modu. Skoda.


galerie

Vánoční pexeso Vánoční pexeso Vánoční pexeso

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce