recenze

Cultris

Cultris

Tetris, snad první hra co byla vymyšlena, přitom i přes její stáří se pořád hraje a nejen to, stále vás dokáže velmi dobře zabavit. A není nad to, když si něco můžete zahrát i po internetu s živými oponenty, právě to nabízí dnešní titul s názvem Cultris.
Co se týče provedení, nečekejte, že se vám bude tenhle kousek chtít zalíbit pěkným pozadím, na kterém hrajete, právě naopak je prostředí laděno v tmavém stylu, což vám velice pomáhá mít přehled o hře a soustředit se na ní na 120% (představte si, kdyby jste měli na pozadí nějáké to pozadí od krásné slečny… tak určitě by to nebylo špatné, ale to skóre by asi za moc nestálo. ;-) Mimochodem pokud dáváte přednost těm pozadím před skóre, tak doporučuju XXX Tetris) k tomu přispívá i to, že vidíte, na které místo kostka dopadne už když je nahoře, můžete to pozorovat v podobě takového „stínu“.

Nic méně tou hlavní vlastností je, že jak už jsem v úvodu zmínil, můžete hrát po internetu a to až s několika lidmi najednou. Tím se prakticky životnost hry prodlužuje dál do nekonečných čísel, protože si vždycky rádi zahrajete proti někomu. Další perličkou je, že si svoje skóre můžete posílat na stránky a bojovat tak o nejvyšší příčky.

Cultris je skutečně tetris jak se patří a dělá této hře čest. Pokud by jste se chtěli podívat i na jiné dobré zpracování doporučuji Tento článek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Cultris Cultris