recenze

Prisms of Light 2

Prisms of Light 2

Prisms of Light 2 je zajímavá logická hra, u níž strávíte klidně i několik hodin – tak jako kupříkladu já. Pokud překousnete slabší technické zpracování, dostane se vám do rukou originální dílko, jenž se často nevidí.
Pokud mám něco opravdu rád, pak je to mimo jiné také originální hra. A Prisms of Light 2 přesně do této kategorie spadá – neoplývá perfektní grafikou a z hudby také nespadnete na zadek, nicméně přesto je velice kvalitní a mě osobně zabavila na několik hodin. Ano, hodin – to u freeware titulu přece nebývá tak časté, ne?

Prisms of Light 2 je zajímavá logická hra, ve které máte za úkol směřovat pomocí dostupných objektů paprsek světla na určené místo. Kdo si to neumí představit, ten nechť vzpomene na stavění potrubí zároveň s unikající vodou – přesně odtud totiž titul zřejmě čerpal. Světlo odrážíme díky cihličkám (přepínáme mezi nimi pomocí čísel, napevno je přiložíme pomocí klávesy Shift). Ovládání je sice zpočátku poměrně kostrbaté, nicméně jakmile na něj přijdete, už byste neměnili. Doporučuji vyzkoušet, ovšem předem také varuji; titul rozhodně není pro každého.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Prisms of Light 2 Prisms of Light 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce