recenze

LAB Enigma

LAB Enigma

Pomozte doktoru Andrewsovi vyzkoumat lék na záhadný, nebezpečný virus. Ano, dostanete se do role známého vědce, který je povolán do kontaminované zóny, a jeho úkolem je nebezpečný virus zneškodnit, vymyslet protilátky a uzdravit nakažené...
Z perexu jste si snadno mohli myslet, že tato hra bude nějakou nudnou vědeckou hrou s molekulami, nebo kdo ví co, ale není tomu tak. Jedná se o velmi zábavnou logickou hříčku, s tradičním námětem, který osvětlím za chvilku, v níž je velmi dobře zabudován příběh.

Vaším úkolem bude na hrací ploše posouvat bakterie tak, aby byly vždy nejmíň 3 stejné vedle sebe, poté tato skupina zmizí. Hra je kompletně v angličtině, takže se asi najde pouze pár jedinců, kteří si před každou úrovní přečtou aktuální kousek příběhu. Musím se přiznat že když jsem hru pustil poprvé, tak jsem také okamžitě všechno odklikal, jen abych si už mohl zahrát.

Aby tato hra byla něčím výjimečná, tak nejen že je do ní zabudován příběh, ale během hraní získáváte kromě skóre, které můžete uploadovat na web a porovnat s ostatními, také penízky, za které si po dokončení úrovně můžete nakoupit jeden z několika bonusů. V levém horním rohu máte přesýpací hodiny – ty určují váš čas na každou úroveň, takže se snažte ať neskončíte předčasně.

Čeká vás spousta úrovní v krásném grafickém provedení a s velmi příjemným hudebním doprovodem a ozvučením. Jestli máte alespoň chvilku volna, tak neváhejte ;-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Incro | 17.11.07 v 23:36

Skvělé! :-)
Moc díky za zprávu...

Bafusa | 17.11.07 v 17:27

23893 bodů - zatím 8.místo

Bafusa | 17.11.07 v 17:16

již lze ukládat highscore na internet :-)

Incro | 28.10.07 v 16:55

Ano, stahneš si ji do počítače klinkbutím na disketu pod plusy a mínusy...

Která druhá hra? :)

stah se ¨si toho druheho naruta a furt s | 27.10.07 v 19:33

furt se ta druha hara sekala doufam ze tato bude less:D

jak se | 27.10.07 v 11:04

jak se ty hry pouští to se stahuje ebo co ?????????????????????

Incro | 24.10.07 v 14:47

Wow... bohužel máš pravdu... Doufám že tuto nepříjemnost brzy tvůrci odstraní...

Bafusa | 24.10.07 v 14:30

odmítá to uložit highscore na internet


galerie

LAB Enigma LAB Enigma LAB Enigma LAB Enigma LAB Enigma