recenze

3D Tank Attack

3D Tank Attack

Velice zajímavý a kvalitně graficky zpracovaný simulátor tanku. Vaším hlavním úkolem není střílet po tancích, které budou okolo a budou vás obtěžovat, stejně jako roboti stojící na věžích, které jsou umístěny ve 4 rozích, ale sesbírat náhodně rozmístěné „vlajky“.
Když jsem hru poprvé spustil, zdálo se mi vše hrozně chaotické, a musím přiznat, že jsem se pokoušel sestřelit všechny tanky, které se objevovaly, a také roboty, zmíněné výše. Až po chvíli jsem zjistil, že tu mám mapku, na které jsou červené body, které znázorňují vlajky. A ejhle, jakmile jsem sebral poslední vlajku dostal jsem se do další úrovně. Pak už to šlo rychle.

Ale pokud si myslíte, že můžete udělat všechny levely pouze sesbíráním vlajek a bez jediného výstřelu, tak jste pravděpodobně na omylu (neříkám, že je to nemožné, tato gamesa je celkově dost jednoduchá…) protože tanků bude přibývat, a pokud nebudete opětovat palbu, podaří se jim vás zničit. Mlha, která vám má znemožnit orientaci, mi trochu vadila, ale rozhodně orientaci nesnižovala.

Hra nabízí celkem 5 úrovní, ve kterých musíte sesbírat všech 5 vlajek, není to záležitost hraní na dlouhé hodiny, ale chvilkově dokáže hodně zabavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

mrtim | 10.07.07 v 14:59

no ujde


galerie

3D Tank Attack 3D Tank Attack 3D Tank Attack 3D Tank Attack

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce