recenze

Ringed Racing Fun

Ringed Racing Fun

Vrrrrr, vrrrrrrr, zatáčka, smyk… Ano, hádáte správně, je tady další závodní hříčka z dílen MyPlayCity. Zábavné závody s malými autíčky v krásném grafickém prostředí. Najděte si volnou chvilku a vrhněte se do víru závodů, stojí to za to…
Fanoušků závodních her je opravdu mnoho, a přesto, že dnes nebudete závodit s vytuningovanými sporťáky, ani nebudete na protivníky střílet, si tato klidná závodní hra snad najde své fandy. Po spuštění si můžete vybrat jeden ze dvou módů hry: Single Race a Tournament. Abyste ale mohli jezdit se všemi typy aut (celkem čtyřmi), musíte nejdříve dokončit Tournament, tak hurá do toho.

Abyste se dostali do další tratě, musíte vždy vyhrát předchozí, což časem není nic lehkého, protože protivníků je buď více a na silnici je čím dál tím méně místa, nebo jsou lepší a lepší. Tournament je rozdělen do 4 kategorií, každá se odehrává v jiném prostředí a obsahuje 4 tratě. Po vyhrání jednoho prostředí dostanete nové auto, ale můžete klidně jezdit dále s původním.

Grafika je, jak již jsem zmínil v úvodu, opravdu nádherná, pohodová muzika dodává hře správnou atmosféru a vše završuje poměrně snadná ovladatelnost autíček. Hře nahrává také její malá velikost a nízké nároky, takže i majitelé starších strojů si dnes zajezdí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

pepa mikula | 14.12.07 v 16:21

chci jsi tu hru pustit


galerie

Ringed Racing Fun Ringed Racing Fun Ringed Racing Fun Ringed Racing Fun Ringed Racing Fun

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce