recenze

Asteroid ES

Asteroid ES

Asteroid ES je výbornou vesmírnou střílečkou, s velmi dobrou grafikou, kde vaším jediným úkolem je střílet meteority, které se k vám přibližují. Jakmile do některého narazíte, začínáte znovu. Jestli mezi vaše oblíbené žánry patří vesmírné střílečky, čtěte dále, narazili jste na jednu z kvalitnějších...
Jak již jsem zmínil v úvodu, jedná se o velmi kvalitní střílečku, která vás osloví svojí atmosférou. Ovládání je trochu těžší, chvíli vám pravděpodobně bude trvat, než si zvyknete, ale na kvalitě této gamesy to nic neubírá, protože stačí tak 3 pokusy a již budete hru ovládat výborně. Vaše vesmírná loď je naštěstí vybavena tak, že vám nikdy nedojde střelivo, pouze za každou promarněnou střelu se vám odečítá score. Důležité jsou bonusy: Když vystřílíte všechny asteroidy na obrazovce, objeví se bonus, ale pozor, buď ho seberte rychle, nebo radši vyčkejte, protože během chvilky se objeví nové asteroidy, do kterých můžete znenadání nalétnout a je jich čím dál více.

Tuto hru doporučuji na odreagování, pokud tedy nepatříte mezi ty, které rozčilují časté neúspěchy. Hra poměrně klidně plyne, avšak postupem času nastanou okamžiky, kdy budete muset hodně střílet, abyste přežili. Grafika je, jak již jsem zmínil na dost vysoké úrovni, hratelnost také, jenže dlouho se hrát nedá, protože po chvíli budete znuděni stereotypností (pokud tedy nepatříte mezi skalní fanoušky vesmírných stříleček). Za vyzkoušení to rozhodně stojí, tak stahujte ;-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Asteroid ES Asteroid ES Asteroid ES

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce