recenze

The Worlds Most Crap Superheroes

The Worlds Most Crap Superheroes

Dlouhý název většinou zvyšuje atraktivnost příslušných titulů. Je-li tomu tak, to nevím, ale co můžeme s jistou tvrdit je, že dnes tu máme opravdu těžkou logickou hru, která bude vyžadovat velmi rychlé a přesné reakce. Troufáte si tedy na tento úkol?
A máme tu další remake. Tentokrát si autor Clinton Simeti vzal na mušku stařičký Split Personalities. Šlo o jakousi obdobu tradičního puzzle, ovšem ve velmi rychlém podání. Tento titul je starý už několik let a já jsem byl opravdu zvědavý, jak si vede dnešní předělávka.

Musím říci, že výsledek je trochu rozporuplný. Co vás jistě nemile překvapí hned v úvodu je, že budete prakticky ihned vtaženi do víru dění a prakticky bez prvotní pomoci se musíte poprat s zapeklitou náplní, která je v každém levelu stejná. Musíte složit vždy obrázek, který se skládá z několika kostiček. Tu si vždycky musíte nejprve vygenerovat v horní části arény a poté podle různých indicií nasměrovat na to správné místo. Nebude to ale nic jednoduchého, protože vám v cestě stojí několik zapeklitostí. Vyjma tradičních výbušnin, kterých se musíte co nejrychleji zbavit, musíte počítat s tím, že vám v hladkém postupu stojí i časový limit. Jakmile vás jedna z těchto překážek „přemůže“, automaticky ztrácíte jeden ze svých životů. Pokud vám můj popis není moc jasný, podívejte se na Picture Mixture, jenž nabízí to samé v bledě modrém, anebo si rovnou stáhněte následující počin.

Důležitá je tedy hlavně rychlost a přesnost. Z mé zkušenosti vám doporučuji zaměřit se nejprve na určitou oblast plochy obrázku a až potom přikládat zbytek. Ušetříte tak spoustu času, kterého i tak mohlo být více. Obtížnost je skutečně možná až příliš vysoká a odradí spoustu hráčů. Pro vytrvalce je zde ale připravena skutečná lahůdka. Tak schválně, kolik postaviček se vám podaří poskládat? :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

The Worlds Most Crap Superheroes The Worlds Most Crap Superheroes The Worlds Most Crap Superheroes The Worlds Most Crap Superheroes The Worlds Most Crap Superheroes

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce