recenze

Shocker: The electrifying Super Hero

Shocker: The electrifying Super Hero

Co mě na této hře tak upoutalo? Inu, jak říká jeden výrobce automobilů, je to simply clever gameska s jakýmsi „elektrickým supermanem“ v hlavní roli, který se nemůže jen tak „simply“ dostat do určeného cíle.
Hra je to logická, a tak pokud chcete potrápit mozkové závity, můžete se pustit do díla.

Spousta kostech rozesetých po hrací ploše a jeden východ ukrytý v podivné konstelaci někde mezi nimi. Jak se tam dostat? Jednoduše. Ovládáte žlutou postavičku, která se hýbe rychlostí světla a musí za každých okolností dostat k cílovému bodu. Ten představuje žlutý čtvereček a cestu k němu musíte najít vy. Pohybovat se můžete jen čtyřmi směry a jediné, co vám může zastavit před odletem mimo obrazovku, je nějaká bariéra. Těch je tu koneckonců dost, ale zvolit ten správný směr vyžaduje zapojit mozek.

Postupem času je vše stále komplikovanější, neboť modrých čtverečků přibývá a hledání cesty je tak stále těžší. To ani nemluvím o tom, až se do celé situace vloží fialové obdélníčky :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

MarieH

MarieH | 05.09.16 v 23:03

Zajímavá hra.

Pavel | 05.09.09 v 14:23

Na stránce konkrétního dne se zobrazují pouze flashovky, na záložce freegame se teprve najdou ostatní hry a nášup se nenajde vůbec a ani nemá žádnou záložku. U freegame je číslo o počtu stažení matoucí, protože pokud si někdo stáhne hru, tak si stáhne zip soubor o velikosti 0 kB a nic vněm není, jinými slovy ze serveru nejde stáhnout vůbec nic!!! U flashovek je taky matoucí číslo o stažení, protože ty stáhnout nejdou vůbec, jelikož jdou hrát pouze on line!!! Takže hlášky jako "dnes kraluje hra..." nebo z nášupu doporučujeme, atd. atd. jsou úplně nanic, protože se nedá stáhnout vůbec nic a je to stále dokola. Tedy výsměch důvěřivým hráčům přímo do obličeje!!!


galerie

Shocker: The electrifying Super Hero Shocker: The electrifying Super Hero Shocker: The electrifying Super Hero Shocker: The electrifying Super Hero

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce