recenze

Mad Dogs On The Road

Mad Dogs On The Road

Staňte se pirátem silnic! Opravdu, dnes budete mít možnost usednout do auta se speciálními vylepšeními a stanete se členem gangu, který si vydělává poněkud ilegální cestou. Jste připraveni plnit mise které pro vás jsou připraveny?
Toto dílo mě velmi překvapilo svým skvělým zpracováním. Ve svém autě se budete prohánět po širokých dálnicích a budete střílet auta mafiánů kteří jsou proti vám. Vaším zájmem je prosadit vaší společnost zneškodňováním konkurence. Zneškodňujete poněkud nestandardní metodou, ale i tak se dá prosadit vaše společnost. Ta nakupuje suroviny v jednom městě a prodává je v jiném. Vy jste pouze jeden ze zaměstnanců, ale máte důležitou funkci. Za úkol máte chránit na této cestě kamiony vaší společnosti, sestřelovat nepřátelské ochranné vozy a za zničení nepřátelských kamionů dostanete nějaký bonus, kterých je k dispozici opravdu dost. Budete opravdu užitečným pracovníkem vaší firmy a stanete se postrachem silnic? Je to jen na vás.

Jak je už u her z dílen MyPlayCity zvykem, je hra velmi pěkně graficky zpracovaná, vlastní pěkné grafické i zvukové efekty a hudba běžící na pozadí dokresluje vysokou úroveň zpracování. Jako vždy máte možnost uploadnout své skóre na web výrobce.

Rozhodně vyzkoušejte, za to nic nedáte a myslím, že tato hra zaujme spoustu hráčů…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

NADĚJE

NADĚJE | 08.01.15 v 06:23

jízda autem při fajn muzice je skvělá :)


galerie

Mad Dogs On The Road Mad Dogs On The Road Mad Dogs On The Road Mad Dogs On The Road Mad Dogs On The Road

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce