recenze

Sprint - King of the Jungle

Sprint - King of the Jungle

Malý lev ve velké džungli. Neumí nic moc, jen běhat, skákat a v určitém případě řvát. Jak se s tím vypořádáte? Stačí sesbírat všechny body v dané úrovni a vstoupit do východu. Háčků jak toto neudělat je hned několik. Skvělá hopsačka.
Firmu Lionsoft vnímám jako producenta kvalitních her v retro roztomilé grafice, které vynikají svou hratelností a zábavností. Dobrodružství lva nejsou výjimkou.

V celoplošných úrovních ovládáte lva, notně zakrslého, s kterým máte za úkol posbírat všechny kuličky. O jejich počtu vás informuje ikonka vpravo nahoře. Ve stejných místech se vyskytuje časový limit. Ten souží k zisku speciálních medailí a dokončit kolo v onom limitu je něco pro hardcore hráče a na prvním rande s touto hrou je to něco, co můžete ignorovat.
Sesbírat všechny body na hrací ploše není jen tak. Je to otázka přeskakování jam, ostnů a něco malinko řešení hádanek (opravdu nic drsného), kdy hledáte skryté kuličky nebo řvete na zvířata tarasící cestu. To je poměrně důležitý aspekt hry – řev lva. Tuto akci lze provádět až po snězení tří kusů ovoce. A mnohdy až poté se můžete řádně pustit do plnění úrovně.

Dobrá kratochvíle pro milovníky skákaček.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Sůvička

Sůvička | 29.12.16 v 23:30

Hezká hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 09.09.16 v 11:55

další skákačka ty jsou dobré

frodopipin

frodopipin | 18.02.16 v 18:44

super hra

frodopipin

frodopipin | 18.02.16 v 18:43

zajímavé


galerie

Sprint - King of the Jungle Sprint - King of the Jungle Sprint - King of the Jungle Sprint - King of the Jungle Sprint - King of the Jungle