zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Outbreak 2012

Outbreak 2012

Brutálnější a děsivější kousek, v němž poznáte negativum velkého počtu zaměstnanců v gigantické firmě a to ve chvíli, kdy jste jako jediní přežili a ze všech ostatních se stali zombíci, kteří se sápou právě po vás. Co a proč se stalo, zjistíte v rámci příběhu. Jak na to je jasné – neustále pálit a snažit se najít cestu ven.
Z příběhu zjistíte, že by bylo docela fajn se dostat do nejvyššího patra budovy, což se po nalezení mapky nejeví jako žádný problém. Jenže hned za nejbližšími dveřmi čeká pěkný počet problému a dost z nich se bude sápat neuvěřitelně rychle po vašem (v rámci možností) zdravém těle.
Hra se de facto skládá z neustálé likvidace zombíků, kteří se na vás ženou, plazí po zemi nebo stojí a následně se rozhodnou k chůzi. Ta pravá zábava a masakr však nastává ve chvíli, kdy vám vyprší čas, a jestli se vám tempo zdálo pomalé, tak po první survival vložce budete za tuto „méně akčnější“ vděčni.
Prozkoumáváte různé místnosti a kanceláře, kde kromě obligátní dávky nepřátel také narazíte na náboje a přístupové karty (před každým popsaným objektem zmáčkněte mezerník). K této části mám trochu výhradu. Souvisí to s mapou, která není vůbec propracovaná a karty do safe roomů hledáte více méně náhodně. Také lokace se střídají v rychlém sledu a osobně jsem se ztratil ani nevím kde, protože již navštívená místa nejsou třeba nějak označena.

Na trochu té stísněné atmosféry a hustého bezduchého střílení to stačí. Určité vylepšování atributů a rozvíjející se příběh pak působí jako plus hry.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Outbreak 2012 Outbreak 2012 Outbreak 2012 Outbreak 2012 Outbreak 2012

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce