recenze

Ice Age Adventures

Ice Age Adventures

Sid, Manny, Diego, veverka se svou mánií a další charaktery už na vás čekají v této budovatelsko-explorativní hře. Objevujte vzdálené ostrovy, zachraňujte zvířátka a přivezte je opět do jejich nově postaveného domova.
Na kusu ledu stavíte přístřešky pro zvířata a dekorace. Vaši zvířecí přátelé produkují bobule, které fungují jako forma herní energie. Za tu můžete na jednotlivých ostrovech ničit stromy, kameny a ledové bloky, abyste se dostali k dalším uvězněním zvířatům a mohli je zachránit. Ze zničených objektů získáváte mušle jako jakousi stavební surovinu, za kterou nejen zvířat krmíte, ale také stavíte a rozšiřujete všechny budovy.
Základní kolečko – sběr bobulí, záchrana zvířat, stavba a krmení – je typické pro většinu her tohoto casual stylu. Musíte čekat, abyste nasbírali dost bobulí pro další postup, čekat na dostavění hnízda apod. Naštěstí je zde několik možností, které celou hru velmi dobře osvěžují. V první řadě můžete opakovaně navštěvovat již odemknuté ostrovy a snažit se sesbírat další suroviny, energii, bonusové předměty nebo zlaté žaludy (ty slouží jako mikrotransakční měna na urychlení postupu). Dále je tu povedená minihra se Scratchem nebo Sidem, kdy musíte proběhnout překážkovou dráhu, skákat nebo kličkovat mezi nástrahami. Nechybí ani match-3 titul. Vše navíc vyvedeno v pěkné 3D grafice a dabingu, který věrně odráží atmosféru animovaného filmu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Sid | 12.05.19 v 07:11

https://www.youtube.com/watch?v=WUkbDd1v36c konec všech

Tom | 28.03.15 v 21:40

Poradíte někdo kde získat Mannyho?

kokosmen265

kokosmen265 | 09.01.15 v 07:35

soo good


galerie

Ice Age Adventures Ice Age Adventures Ice Age Adventures Ice Age Adventures Ice Age Adventures Ice Age Adventures Ice Age Adventures

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce