recenze

Rollerball

Rollerball

Máte chuť pocvičit si šedou kůru mozkovou a zároveň své umění ovládat myš a vlastní rychlost? Pak není nic lepšího a vhodnějšího než právě Rollerball! Velmi malá velikost souboru vás nezdrží ani při stahování, takže na co ještě čekáte?
Velmi povedená směsice logické, ekvilibristické a rychlost testující gamesy, to je ve zkratce RollerBall. Hra je rozčleněna do levelů, v každém máte za úkol doválet kuličku do cíle dříve, než jí vyprchá její energie. Nejde však jen o čas. S kuličkou totiž pohybujete po plošince-labyrintu a nesmíte z ní spadnout. Tím nejenže ztratíte část energie, ale také život, což není nic příjemného, pakliže se chcete dostat daleko. Při tom všem ještě můžete sbírat bonusové předměty, které vám vylepší skóre. Čekají na vás logické zápletky, ale také časové výzvy, tedy levely, v nichž nemáte žádné překážky, jen spousty bonusů a záleží jen na vaší zručnosti, kolik jich stihnete nasbírat.

Musí se nechat, že RollerBall je skutečně velmi přitažlivá hříčka. Chytne vás a nepustí, má ten vzácný dar, že i když se vám aktuálně nedaří, cítíte v sobě výzvu překonat sami sebe. Technická stránka není špatná, ale že by šlo o něco průkopnického, to rozhodně ne. Logické gamesy potřebují být hlavně přehledné, a to je zde splněno stoprocentně.

stáhnout hru
Andrew

autor
/ Andrew

Skóre

81 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Rollerball Rollerball Rollerball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce