recenze

Balloon Quest

Balloon Quest

Plošinovka roztomilého vzezření, ve které ovládáte klučinu, jeho malou sestru a jeden balónek. Toť základ pro dobrou porci zábavy, kde nebude nouze o skákání a také lehké namáhání vaší „lebeně“.
Příběh vás zasvětí do situace, takže vám nebude divné, proč na zádech táhnete vaši sestru, která je připoutána k nafukovacímu balónku. Co ovšem všechno budete v této arkádě dělat? Asi vás nepřekvapí, že v této notně hopsačkoidní záležitosti budete využívat především balónek. A to nejen k překonání nástrah, ale také k ničení nějakých těch nepřátel a sběru bodů. Skoro by až někomu mohlo být malé sestřičky někomu líto, když tam pořád tak létá, padá a vy ji musíte chytat. Právě tento aspekt je na hře dost originální. Malá holčička představuje jaksi i váš život. Takže když je před vámi hádanka nebo chcete sebrat body, které vyžadují uvolnění balónku, musíte holčičku zase chytit, případně ji sebrat, aby vám neuletěla. Tento týmový aspekt pomůže i při řešení jemných zádrhelů a bude vás zkrátka bavit. Velmi dobře se to doplňuje s tím klasickým skákáním.
Co naopak trochu nepotěší, je ovládání (nejspíš uzpůsobené nějakému ovladači?). Dá se na to zvyknout, když akceptujete, že se nestřílí „Y“, jak je psáno na monitoru, ale „Q“. Další příjemnou součástí je dabing. Na druhou stranu tyto titulky mi nešly odklepnout a to mě tedy lehce… zlobilo. Jinak jednoznačně potěšující a zábavný titul.
V současné době autoři pracují na nové rozšiřující verzi, a tak se máme i do budoucna na co těšit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Balloon Quest Balloon Quest Balloon Quest Balloon Quest