recenze

Garfield's Defense 2

Garfield's Defense 2

Dobrodružství s Garfieldem plné jídla a mimozemšťanů. Dokážete uchránit váš burger? Bitva začíná, a tak nakupujte vylepšení, odemykejte nové postavy a strategicky promýšlejte celý boj.
Garfield cestuje po světě a všude na něho číhají hladoví emzáci, kteří by se chtěli dostat k jídlu. Ochranářský kocour se jim pokusí nakopat zadky a nebude na to sám. V každém levelu se proti sobě řítí dvě znepřátelené strany a vy se soupeře snažíte přetlačit a zničit všechny jeho jednotky. Za tímto účelem máte kromě základních zbraní na boj zblízka i zdálky k dispozici také různé speciální útoky, předměty a lze produkovat také další postavičky z mašiny na popcorn představující jakousi manu.
Za likvidaci nepřátel získáváte sušenky na upgrade, a tedy posílení vašich bojovníků. Dále si před každým levelem můžete navolit, kdo se vydá do boje a jaký boost použijete.
Slušné tempo a nutnost přemýšlet dělá ze hry parádní titul. Další předností je novinka v podobě PvP arény, do které se přihlašujete přes Facebook. Jediným nedostatkem jsou časté loading obrazovky, a i když načítání netrvá dlouho, zábavu to trochu brzdí.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Garfield's Defense 2 Garfield's Defense 2 Garfield's Defense 2 Garfield's Defense 2