recenze

Robbie Swifthand and the Orb of Mysteries

Robbie Swifthand and the Orb of Mysteries

Robbie je zlodějíček, který nikdy nedělá nic zadarmo. A tak mu i tajemný hlas, uvězněný kdesi ve spleti tajných chodeb, musí slíbit pěknou sumičku valut, pokud chce být vysvobozen. Jaké to bude mít následky ho nezajímá, jaká dávka skákání a pastí ho čeká zase neví.
Ač tvůrci této gamesky o peníze nejde, je před námi velmi povedené a zábavné dílko. Konečně přesvědčit se můžete sami.

Ponoříte se do temného prostředí chrámu, v němž bezpečné procházení jednoduše není možné. Při plnění své mise budete mít plné ruce práce s nevýhodami, jež jsou dané prostředím a mají za úkol vás zastavit. Padající kameny a ostny jsou relativně snadno překonatelné. Váš hlavní zájem je ovšem zaměřen na zlatou kuličku, s jejíž pomocí otevřete dveře do další místnosti. Její nalezení a bezpečné dopravení na určené místo je s přibývajícím časem stále složitější, delší a nejednou budete nuceni zapřemýšlet jak se z na první pohled neřešitelné situace dostat. Při špatném řešení si musíte level (s chutí) zopakovat.


Pěkná grafika, dobrá hratelnost a spousta zábavy. Pro milovníky skákaček není co řešit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Kacirek_Donald | 13.06.08 v 09:51

luky: Vycházel jsem z toho, že na jiných zahraničních serverech je tato hra v kategorii freeware a při spuštění mě žádná licence také nepřekvapila. Takže proto je hra i tady. Pokud by s tím byl nějaký problém, myslím, že jsme schopni to vyřešit :).

luky | 12.06.08 v 16:15

pokud vim, tak tato hra NENI volne ke stazeni. proc je ke stazeni tady?

peter | 16.05.08 v 18:33

ale je skoda ze je tak kratka :-(

peter | 16.05.08 v 15:12

Tahle hra je uplne bozi prijemna grafika sqele se to hraje a je to zabava ale jak je v minusech pomalejsi pohyb postavy to mi ani nepripada ps. urcite vyzkousejte


galerie

Robbie Swifthand and the Orb of Mysteries Robbie Swifthand and the Orb of Mysteries Robbie Swifthand and the Orb of Mysteries